Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny mulig SHEA ligadebutant

Webredaktør, udgivet d. 5. december, 2018

Den kun 17 årige stregspiller Thor Christensen fra SHEA U18 Drenge kan idag få sin Liga debut som senior spiller.

Cheftræner Nick Rasmussen har valgt at indrage den unge stregspiller i liga truppen resten af december måned.

Thor har trænet meget med liga truppen i denne sæson og han har gjort det rigtigt fint. Han har vist mig at han kan være med rent fysisk og nu syntes jeg han er parat til at tage næste step i hans udvikling. Han er selvfølgeligt ikke tiltænkt nogen hovedrolle på holdet endnu men jeg syntes det giver god mening at give ham lidt erfaring omkring ligakampe i den kommende periode, hvor U18 drengeholdet forlængst er kvalificeret til U18 Liga efter jul. Han ligner en af fremtidens ligaspillere og han har allerede opbygget en rigtig god fysisk base mens han har været på SHEA, hvor han i sidste sæson rykkede sig rigtigt meget efter han kom ind i et mere kontrolleret fysisk forløb.

Han dækker allerede op på liga niveau og men i den offensive ende har han stadig meget at lære før han for alvor kan begå sig på øverste hylde.

Det gør godt i vores grønne hjerter når vi får muligheden for at give nye talenter debut i ligaen og det gælder bestemt også i Thors tilfælde.

Facts:

Navn: Thor Christensen

Alder: 17 år

Position: Stregspiller

Kom på SHEA fra Aars HK i 2017 som U16 spiller

Vandt DM Sølv med SHEA i 2017/2018 sæsonen

Spiller i denne sæson på SHEA U18

Er med i U19 U-landsholdstruppen

Vandt Bronze med U18 U-landsholdet i sommeren 2018 og blev udtaget til ALL STAR holdet som bedste stregspiller til slutrunden i Kroatien.

Er først seniorspiller om 2,5 sæson.

 

 

Website Security Test