Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3F Søhøjlandet ny GULD Partner

Webredaktør, udgivet d. 17. december, 2018

3F Søhøjlandet indgår GULD Partner aftale med Skanderborg Håndbold

Vi er glade for at kunne præsentere 3F Søhøjlandet som ny GULD Partner i Skanderborg Håndbold.

Når vores LIGA-herrer går på banen i Fælled-hallen på onsdag i Santander Cup’ens ¼ Finaler, bliver det bogstavelig talt med 3F Søhøjlandet i ryggen. Fremadrettet vil de være synlige på vores spille-trøjer – både når vi betræder det orange gulv i Skanderborg, men også når vi trækker i Skanderborg-trøjen i Arenaer rundt om i landet.  

3F Søhøjlandet er en stærk lokal fagforening med afdelingskontorer i hhv. Skanderborg, Hadsten og Hammel, hvor du både finder fagforeningen samt A-kasse. Som medlem oplever du et fagligt fællesskab, og med sloganet ”Vi er der – når du har brug for os!”, så kan du forvente, at de altid står klar til at hjælpe dig i bl.a. arbejdsforhold og uddannelse, men også hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde.

Formand for 3F Søhøjlandet, Kai Høstrup ser frem til samarbejdet med Skanderborg Håndbold.

”Et lokalt stærkt håndboldhold og en lokal stærk fagforening. Såbliver det ikke bedre! Vi vil gerne møde vores medlemmer dér, hvor de er.Derfor er Skanderborg Håndbold et naturligt valg for os. Og som i alt andet, sågør vi tingene ordentligt. Det samme gælder i dette tilfælde, hvor vi gerne vilhave en aftale med Skanderborg Håndbold, der rykker –  så derfor er det oplagt at pryde ryggen afSkanderborgs Håndboldliga-Herrer”

Website Security Test