Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr i Ringkøbing

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2018

Referat Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold 23-29 (12-16)

Det var et total klar Skanderborghold, der løb på banen i Ringkøbing fredag aften til et bundopgør, hvor to meget vigtige point var på spil for begge hold.

Skanderborg satte sig på kampen fra start til slut, og selv om hjemmeholdet kæmpede godt og flere gange kom tæt på, var føringen aldrig for alvor i fare. Dermed fik Skanderborg vasket pletten fra nederlaget til Ajax i sidste weekend godt og grundigt af.

Med den gode gamle gejst og krigervilje leverede holdet i Ringkøbing en koncentreret og fokuseret indsats i både forsvar og angreb. Samtidig var der kommet større sikkerhed i skudforsøgene med en god scoringsprocent og flere spillere, som scorede på alle deres forsøg – blandt andet på de fem straffekast – ligesom der også kom gang i kontraspillet.

Træner Kristian Danielsen var da også ret tilfreds med indsatsen:

Det alt overskyggende fokus op til denne kamp var at finde vores gamle udtryk, og så kom modstander og måltavle i sekundær række. Derfor er jeg også glad og utrolig stolt over, jeg i omklædningsrummet kunne rose pigerne for lige netop den præstation. At det så samtidig bliver til to point og en fornuftig målscore, ja, så bliver man selvfølgelig ekstra glad og bekræftet i, hvilke kollektive værdier vi altid skal kunne udtrykke i kampene. Jeg må samtidig rose Ringkøbing-mandskabet for at kæmpe heroisk med få ressourcer – når de får flere folk klar igen, så har vi ikke set det sidste til dem, siger Kristian Danielsen.

Med sejren har Skanderborg otte point og rykker fra 11. pladsen i ligaen op på 10. pladsen og er dermed foran Randers HK. Ringkøbing Håndbold har fortsat fire point og ligger på 12. pladsen foran EH Aalborg og Ajax København med 3 point.

På onsdag 14. november tager holdet til Silkeborg i Jysk Arena for at spille sin sidste kamp før jul.

Da de to hold mødets i sæsonens første kamp i Skanderborg, blev det til et nederlag til hjemmeholdet på 23-27. Silkeborg-Voel ligger på 8. pladsen og har 12 point. Alle grønne hjerter er yderst velkomne i Jysk Arena! Der er kampstart kl. 18.30.

Målscorere for Skanderborg: Mette Brandt 6, Sofie Alnor 5, Trine Knudsen 4, Stine Holm 4, Stine Kristensen 3, Marie Aamand 3, Sofia Deen 2, Kamilla Bruus 1, Melanie Fuglsbjerg 1.

Website Security Test