Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D sejr i lokalopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 6. november, 2018

U18D 1. division : Skanderborg – Aarhus Håndbold 24-21 (11-13)

Skanderborgs U18 drenge hev endnu 2 point hjem, da de søndag mødte Aarhus Håndbold i Orangeriet.

Spiller for spiller var der basis for en topkamp mellem puljens hold 1 og 2, men det blev desværre ikke til en specielt mindeværdig kamp denne gang. I første halvleg manglede Skanderborg flow i spillet og den manglende rytme resulterede i flere perioder med måltørke. Skanderborg startede ellers kampen bedst og bragte sig hurtigt i front med 2 mål ved 3-1. Den føring holdt vi fast i, indtil gæsternes hurtige Jakob Bredsdorff lynede flere gange i træk og bragte holdene på 6-6. Resten af halvlegen forblev helt tæt og der stod 11-13 på måltavlen da en tiltrængt pause blev fløjtet.

Det var tydeligt, at Skanderborg i pausen var blevet enige om at udnytte Thor Christensens fysik på stregen – og Thor kvitterede med 2 scoringer i træk til stillingen 13-13 – og 5 mål i alt i anden halvleg. Der kom desværre aldrig meget tempo i spillet og som tilskuer sad man med en fornemmelse af, at begge hold havde et ekstra gear, der ikke blev taget i brug. Skanderborg trak dog fra til sidst – ikke mindst på grund af en fremragende keeper præstation i målet af Jonas Bang, som ved en fokuseret indsats og god opbakning i forsvaret holdte Aarhus Håndbold nede på kun 8 scoringer i anden halvleg. Skanderborgs U18 har næste hjemmekamp den 10. november kl 1430, hvor de møder HC Midtjylland umiddelbart før Liga herrernes kamp mod GOG. Så kom i hallen i god tid og få set de dygtige youngguns.

Målscorer Skanderborg:
Thor Christensen 5, Magnus Haubro 4, Lukas Eichwald 3, Magnus Taulbjerg 3, Oliver Juhl 3, Frederik Skov 2, Mikkel Hansen 2, Christian Jacobsen 1, Benjamin Jørgensen 1.

Job: 201819-SPORT-KLUB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test