Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene vandt over AGF

Tom Kristensen, udgivet d. 26. november, 2018

U18 Drenge 1. division: AGF – Skanderborg 20-31 (10-16)

Skanderborgs U18 drenge er nu sikret 1. pladsen i 1. division før ombrydningen. Dette blev slået helt fast med dagens sejr i Viby hallen mod AGF, som Skanderborg vandt 20-31. Det var ellers en lidt tøvende start, som de grønne fik med flere 100 % chancer, som desværre blev brændt på AGFs målmand. I den anden ende jublede AGF, når de satte mål ind på hurtigt fodskifte og et par kiks i forsvaret – og 5 min. inde i kampen var Skanderborg derfor bagud 5-1. Efter en periode med en ikke særlig overbevisende grøn indsats, skiftede Skanderborg kæde og i løbet af de næste 5 min blev AGF forspringet hentet, blandt andet ved flere contra angreb, hvorefter Skanderborg ikke så sig tilbage. I denne periode på 17 min. nettede AGF kun 3 gange og holdene gik til pause ved stillingen 10-16.

I 2. halvleg fortsatte Skanderborg koncentreret sit spil i både forsvar og angreb og der blev mulighed for at teste flere forskellige forsvarsformationer, mens Skanderborgs målmænd flere gange viste stort spil med gode redninger. Det resulterede i, at AGF stille og roligt slog op i banen og intensiteten gik lidt ud af kampen frem til slutfløjt ved stillingen 20-31. Skanderborgs U18 drenge er i øjeblikket plaget af et par skader, men fik vist sin bredde, da samtlige spillere markerede sig på måltavlen. Næste kamp spilles hjemme den 2. december kl. 16.00, hvor holdet møder Tønder.

Målscorer Skanderborg
Oliver Juhl Refsgaard 6, Thor Christensen 6, Lukas Eichwald 4, Kristian Olsen 3, Mikkel Hansen 3, Benjamin Jørgensen 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Magnus Haubro Jensen 2, Magnus Taulbjerg 2, Mads Sejrsen 1.

Website Security Test