Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D-2003 sendt ud af pokalturneringen

Tom Kristensen, udgivet d. 22. november, 2018

U16D 1. Division: Hørning Håndbold (SHEA 03) – Vejle Idrætsefterskole (VIES) 25-31 (12-17)

Pokaloverraskelsen udeblev…..
SHEAs 03 drenge havde trukket VIES (Vejle Idrætsefterskole) i deres første kamp i pokalturneringen.
VIES har et stærkt 1 div. U16 hold som pt ligger nr 2 i deres pulje.
Men alt kan ske i en pokalkamp og det var med forhåbning om en ægte pokaloverraskelse at SHEAs drenge gik på banen – desværre viste det sig hurtigt at VIES havde andre planer for kampens resultat…
Kampens første mål blev scoret af SHEAs drenge og skulle man holde fast i pokaldrømmen skulle dommerne have fløjtet kampen af herefter 😊
For VIES fik hurtigt udlignet føringen og det var desværre sidste gang i kampen at SHEA var i nærheden af sejren.
På trods at god opbakning fra især SHEA U16 02 drenge, som med stor-tromme og fine tilråb prøvede at stresse VIES spillerne, stod det hurtigt klart at der var tale om en endog meget stor mundfuld.
De store drenge fra VIES satte sig lynhurtigt på kampen og via stærk opdækning, lynhurtigt kontraspil og yderst kvalificerede afslutninger bragte de sig hurtigt foran med 4-5 mål.
SHEAs drenge kæmper for at følge med og lykkedes med flere fine scoringer og indspil til stregen. De mangler dog en smule bredde i angrebsspillet hvilket VIES udnytter i deres forsvarsspil.

Stillingen ved pausen er 12-17

Anden halvleg starter med fornyet gejst og SHEA spiller med en større bredde i angrebsspillet, hvilket bla. giver et par hurtige mål fra fløjene.
Holdene følges fint ad de første 10-15 minutter, men man har fornemmelsen af, at VIES har et ekstra gear eller to at give af.
Mod slutningen af kampen begynder kræfterne og gejsten at slippe op og kampen ender med en sikker sejr til VIES på 31-25. SHEAs drenge kan dog være tilfredse med en fin indsats mod en særdeles stærk modstander.

Julius havde en hård dag i målet hvor forsvaret tillod VIES spillerne lidt for ”nemme” afslutninger.
Han ender med en redningsprocent på 23% (ni redninger, heraf 1 på straffe).

Scoringer: Nicolai 10 (3), Villads 4, Benjamin 2, Marcus R 2, Magnus 2, Sebastian 1, Søren 1, Hjalte 1, Frederik 1, Marcus A 1

Stillingen ved,
10 min: 3-7
20 min: 6-12
PAUSE 12-17
40 min: 17-21
50 min: 22-28

Website Security Test