Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 12. november, 2018

U18 drenge 1. division: Skanderborg – HC Midtjylland U18D 40-25 (18-10)

Efter flere spillemæssigt svage præstationer, hvor Skanderborgs U18 drenge ganske vist har vundet, men uden at vise fuldt potentiale, kom forløsningen endelig i lørdagens kamp på hjemmebane mod HC Midtjylland.Skanderborg viste overblik i kontraerne og tålmodighed i det stationære angrebsspil og trak tidligt i kampen fra gæsterne. HC Midtjylland kæmpede i angrebet mod en grøn mur og havde mere en vanskeligt ved at passere forsvaret, der var godt forberedtpå indspil til Sasser Sohn, der slet ikke fik så dominerende en rolle, som sidst de to hold mødtes. Holdene gik til pause ved stillingen 18-10 til hjemmeholdet.

Skanderborgs Kristian Olsen, der har været ude pga en operation, fik sæsondebut og kvitterede med 8 kasser. Ingen tvivl om, at den dygtige højre back er sulten efterat vise sit værd og hans tilbagevenden skabte fornyet dynamik i både angreb og forsvar. I det hele taget virkede Skanderborg topmotiveredeog det lykkedes holdet at holde momentum samtlige 60 minutter. Truppen, der pt er skadesfri, spillede både intenst og underholdende håndbold denne eftermiddag, hvor de grønne kunne gå fra banen med en velfortjent sejr på 40-25.

Næste hjemmekamp er den 2. december kl 1600, hvor holdet møder Tønder.

Målscorer: Kristian Olsen 8, Mikkel Hansen 8, Magnus Haubro 6, Oliver Juhl Refsgaard 5, Benjamin Jørgensen 3, Frederik Skov 3, Lukas Eichwald 3, ChristianJacobsen 2, Thor Christensen 2.

Job: 201819-SPORT-KLUB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test