Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storkamp i vente lørdag

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2018

Lørdag eftermiddag kl. 16.10 fløjtes der op til storkamp i Orangeriet på Fælleden.

Rækkens nummer 3. fra GOG mod Skanderborg der p.t. indtager 6. pladsen i herre ligaen. Håndboldfeberen raser i Skanderborg og omegn efter den flotte start på sæsonen og da der imorgen er gratis entre via dagens kampsponsor RAF Motors, forventes der sæsonrekord på lægterne. TV2 kommer forbi med den store lørdags produktion og der er masser af aktiviteter i hallen før og under kampen. Der er alt i alt lagt op til storkamp og cheftræner Nick Rasmussen glæder sig da også helt vildt til morgendagens opgave.

Det bliver en rigtig sjov opgave imorgen og drengene er virkeligt koncentrerede til opgaven. Vi har igen trænet rigtigt godt siden sejren i Skjern, og jeg har sjældent set mine spillere så koncentreret som nu. Det ser ud til at vi har fået stabiliseret vores defensiv den seneste periode, hvor vi virkeligt har dækket godt op de seneste kampe. Først på sæsonen havde vi nogle udfald defensivt og det gør det unægteligt lidt nemmere når vi ikke er tvunget til at lave plus 35 mål for at vinde i ligaen.

Morgendagens modstander er måske ligaens mest spændende trup med masser af talent, både af den helt unge kaliber men også med nogle spillere der efterhånden har spillet i ligaen nogle år og har fået en masse rutine. Niclas Kirkeløkke er en af de spillere vi skal være ekstremt opmærksomme på men GOG har virkeligt mange strenge at spille på.

Alle kender kontrakvaliteterne fra Sydfyn, men vi er bestemt heller ikke tabt bag kontravognen i Skanderborg og den kamp tror jeg bliver afgørende imorgen. Det hold der laver flest kontramål spår jeg som vinder, og jeg tror ikke vi er uden chance for at det bliver os der trækker det længste strå. Sidste sæson tabte vi klart hjemme i begge kampe mod GOG (liga og Santander Cup) mens det nærmest var tyveri at vi ikke vandt på udebane i Gudme, så det er os der har revanche til gode og det går vi benhårdt efter.

Kampen fløjtes op kl. 16.10 – og der er som sagt gratis adgang. Der kan ikke forudbestilles billetter, men billetter udleveres i døren efter først til mølle princippet. 

Website Security Test