Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste kamp inden julepausen

Webredaktør, udgivet d. 13. november, 2018

Optakt HTH Ligaen, Silkeborg-Voel KFUM – Skanderborg Håndbold, onsdag 14/11 kl. 18.30 i JYSK Arena

Inden vi kan gå på en velfortjent julepause, skal skoene kridtes en sidste gang, når vi byder Silkeborg-Voel op til dans. Silkeborg var i det første opgør i teten i store dele af kampen, og selvom vi fik kæmpet os tilbage et par gange, så blev det aldrig rigtig spændende. Det håber vi selvfølgelig at kunne gøre vores til, at det kommende opgør bliver, men Silkeborg er i en væsentlig forbedret udgave. De mange turneringskampe og træninger i efteråret begynder at sætte sine spor i en nu væsentlig mere sammentømret trup. Resultaterne på det seneste viser også, at de er på niveau med de andre top 8-hold, og så bliver det spændende at se, om de kan få taget det ekstra skridt i julepausen, så pointhøsten også kommer.

Silkeborg har et yderst talentfuld hold, hvor varemærket er en skarp kontrafase, med Sofie Bæk i spidsen. Det så man senest i deres kamp mod EH Aalborg, hvor de vandt 39-27, og der blev scoret et stort antal mål i netop den fase. I den kamp var det også sjovt at følge deres rutinerede og internationale profil Susan Müller, som i første halvleg ikke gjorde det store væsen af sig, men virkelig stemplede ind i anden halvleg med et hav af mål og assists – hun var formentlig ikke tilfreds med halvlegsstillingen på 15-15.

Der venter derfor en opgave og kamp i meget høj fart, hvor det bliver væsentlig at få barberet vores antal af tekniske fejl ned til et minimum. Det første opgør bar desværre præg af lige præcis dette fra vores side, men vi har vist, at når vi kan holde fejlene nede, så kan vi konkurrere på et meget højt niveau. Vi binder skoene ekstra stramt, glæder os til et tempofyldt opgør og håber at få selskab af mange Skanderborgfans på lægterne i JYSK Arena, så vi kan få en god nabokamp!

Vi ønsker dommere, Silkeborg-Voel og tilskuere en rigtig god kamp!

// Kristian Danielsen

Næste hjemmekamp i Fælledhallen: Lørdag 5. januar 2019 mod TTH Holstebro kl. 15.00

Website Security Test