Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ringkøbing venter i aften

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2018

Optakt HTH Ligaen, Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold, fredag 9/11 kl. 18.00 i Green Sports Arena Rofi-Centeret

Der venter en meget speciel opgave i vores sidste kamp i denne halvdel af turneringen. Vi skal en tur til Vestkysten og møde et Ringkøbing-hold, som igennem efteråret har været utrolig hårdt ramt af uheld og skader. I skrivende stund, tror jeg ikke engang, de selv ved, hvilke oprindelige bagspillere som kan blive spilleklar, og hvilke alternative opstillinger som skal sættes i kamp. Men de er gode på de alternative løsninger, hvilket man senest så i deres uafgjorte kamp mod EH Aalborg. Her spillede fløjen Simone Rasmussen en fin venstreback, med fine langskud, og kvitterede med 9 scoringer.

Vi tager primært udgangspunkt i vores eget spil og har fokus på at få hævet vores præstationsniveau i forhold til den seneste kamp mod Ajax. Om det kan blive til point, må tiden vise, men jeg forventer og forlanger, at vores kollektive udtryk står væsentlig skarpere.

Erfaringer viser, at det kræver utrolig meget at få stabiliseret sin præstation i de her bundkampe og mentalt at få lukket al unødig støj ude. Der er kamp om vigtige point, og jeg håber, at en række grønne fans vil tage forbi Ringkøbing denne fredag og hjælpe os på vej i denne bundgyser, som helt sikkert igen bliver utrolig intens!

Vi ønsker dommere, Ringkøbing og tilskuere en rigtigt god kamp!

// Kristian Danielsen

Website Security Test