Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TTH

Webredaktør, udgivet d. 21. november, 2018

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 24-29 (11-13)

Det blev til et fortjent nederlag på 5 mål i dagens kamp mod TTH Holstebro, som vi bare må tage hatten af overfor og erkende at de var både bedre og klogere set over alle 60 minutter.

Marcus Mørk var desværre ikke til rådighed til dagens kamp grundet den lidt drilske rygskade han pådrog sig for et par uger siden, og trænerstaben valgte helt at spare Marcus i håb om at han er klar til næste uges opgør i Orangeriet mod BSV. Og fraværet af Marcus Mørk faldt på en yderst skidt dag da vores langskytter på godt Jysk havde en mindre heldig dag. Vores procenter på skud fra distancen var en væsentlig årsag til at vi ikke kom i nærheden af point og cocktailen blev blandet med en god portion tekniske fejl som gjorde den udrikkelig i pointsammenhæng. Der var simpelthen ikke fart og kvalitet nok i vores angrebsspil. I den anden ende stod vores defensiv faktisk udmærket, specielt før pausen, men man må i den grad tage hatten af for den klogskab som TTH kom til dagens opgør med. Alt tempo blev taget ud af deres offensiv og tålmodigt afventede de klogelig at hullerne opstod når Skanderborg faldt i staver til sidst i mange angreb. Man kan diskutere om det var rimeligt at der var væsentligt flere passive markeringer fra dagens dommerpar i vores angrebsspil, men sådan er der jo så meget.

Kampens første 5 minutter var fordelt på 3 mål til hver, hvorfra gæsterne bragte sig i front med 2-3 mål. Vi fik kontakt igen ved 8-8 efter 17 minutter og TTH forlangte timeout. Herfra indsneg der sig igen for mange grønne fejl og gæsterne stak igen af med et par mål og det fastholdt de klogeligt i en hektisk afslutning på halvlegen, der vel bedst kan betegnes som totalt kaos, præcis som socialdemokraterne advarede om op til valget i 1935. Idag kunne vi godt lige have brugt Stauning på Fælleden til at dæmpe hjemmepublikummet lidt ned.

 Billedet efter pausen var næsten identisk med de første 30 minutter. Skanderborg hang på og fik udlignet til 15-15 efter 37 minutter, men herefter tabte vi igen hovedet og brændte alt for mange chancer. Med 15 minutter tilbage forsøgte vi et større sats på at komme retur i opgøret bagud med 4 mål, men intet hjalp mod et kynisk og yderst velspillende Holstebro mandskab. Der var ingen spænding tilbage i opgøret de sidste 10 minutter, for da stod det klart at det forblev en kollektiv offday for Skanderborg offensiven.

Det hele endte med 29-24 til TTH Holstebro og den sejr var ikke et mål for stor.

Vi må op på hesten igen, tilbage i træningslokalet og gør os klar til årets største hjemmekamp når lokalrivalerne fra BSV kommer på besøg næste onsdag kl. 20.30.

 

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 5, Jonas Samuelsson 4, Cornelius Kragh 4, Kristian Bonefeld 3, Lars Skaarup 2, Mads Kalstrup 2, Mathias Bitsch 2, Morten Kirk Olesen 1, Mike Haack 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Kasper Kildelund 5, Magnus Bramming 5, Viktor Östlund 4, Lars Mousing 3, Vignir Svarasson 2, Niels Lindholt 2, Kay Smits 2, Jonas Porup 2, Peter Balling 1, Malte Justesen 1, Jac Karlsson 1, Simon Gade 1.

Website Security Test