Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – GOG

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2018

Skanderborg Håndbold – GOG 32-29 (17-15)

Sikke en fest! Alle sejl var sat til med fyldt hal og masser af aktiviteter før og under kampen og det hele gik op i en højere enhed da vi sejrede med 32-29 efter en hæsblæsende afslutning. Vi tale ganske enkelt håndboldstemning på absolut øverste hylde og de 2 point betød at Skanderborg nu er placeret på 3. pladsen efter at alle hold har spillet 11 runder.

Marcus Mørk havde fået problemer med ryggen i løbet af ugen og trænerteamet havde et stort ønske om at bringe ham i spil i så få minutter som muligt, og den mission lykkedes meget fint. I hans fravær var det i dag Cornelius Kragh og Morten Balling som tog størst ansvar i forhold til målscoringen, men også Mathias Bitsch gjorde det godt med 5 scoringer.

Skanderborg kom rigtigt godt fra start og var foran 4-2 og senere 6-3 efter 7 minutter, på trods af 2 udvisninger og næsten 2 minutter i 4 mod 6. Så kom kontramaskinen fra GOG ellers i gang og der fulgte en periode hvor man bare måtte lette på hatten af deres evne til den del af håndboldspillet. 6-3 blev forvandlet til 7-9 på 5 minutter og midtvejs i halvlegen var GOG fortsat foran med 2 ved 8-10.

Skanderborg fik bedre fat i defensiven i slutningen af halvlegen og fik stille og roligt indhentet gæsterne og med en flot afslutning bragte vi os i front 17-15 til pausen. De sidste 30 minutter blev en højdramatisk affære hvor der ikke blev givet noget ved dørene i nogle af enderne og forløbet blev lige så højspændt som man på forhånd kunne håbe på. Skanderborg kom klart bedst ud fra pausen og efter 5 minutter var vi på plus 4 mål ved 20-16. Igen viste GOG deres giftige kontraspil frem i Orangeriet og på trods af 2 udvisninger til gæsterne kunne de efter 45 minutter udligne til stillingen 22-22.

Alt var lagt op til et sandt drama og det fik dagens rekordstore publikum også. Efter 48 minutter kom gæsterne foran 23-22, men det skulle heldigvis vise sig at blive den eneste føring som Fynboerne fik i 2. halvleg. Skanderborg kom tilbage i teten, godt hjulpet af Bertram Obling der gjorde et rigtigt flot indhop de sidste 15 minutter af opgøret. Defensivt blev der kæmpet så blodet sprøjtede og de sidste 10 minutter blev ren fight og håndboldkrig. Vi var bedst da tingene skulle afgøres og lavede færre fejl og havde de afgørende redninger i slutfasen og det hele endte med en 32-29 sejr til stor begejstring for 99% af de mange fremmødte tilskuere. Stemningen var ganske enkelt fantastisk og det giver virkeligt mod på mere håndbold i Skanderborg fremadrettet.

RAF Motors havde købt alle billetterne og det tog tæt på 2.000 tilskuere imod med kyshånd, og sammen skabte de den vildeste stemning. Tak fordi i kom og vi HÅBER INDERLIGT at i har fået mod på igen at lave samme stemning når vi møder TTH i næste hjemmekamp onsdag 21/11.

Tak Skanderborg – nu ligger vi simpelthen nummer 3.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 8, Morten Balling 7, Mathias Bitsch 5, Mads Kalstrup 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Kristian Bonefeld 2, Marcus Mørk 2, Morten Kirk Olesen 1, Jonas Samuelsson 1, Frederik Iversen 1.

Målscorer GOG:

Emil Jakobsen 8, Niclas Kirkeløkke 5, Emil Lærke 5, Odinn Rikhardsson 3, Lukas Jørgensen 2, Lasse Kronborg 2, Jon Andersen 1, Josef Pujol 1, Oscar Bergendahl 1, Frederik Clausen 1.

Website Security Test