Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – BSV

Webredaktør, udgivet d. 28. november, 2018

Skanderborg Håndbold – BSV 31-27 (14-14)

Sikke en onsdag aften på Skanderborg Fælled. Sejr over lokalrivalerne fra BSV og en helt fantastisk stemning på lægterne, håndboldfeberen var ikke død i Skanderborg på trods af et par sløje kampe de seneste uger. Vi fik taget godt og grundigt revanche foran et talstærkt Skanderborg publikum og der røg 2 dejlige point på kontoen, der betyder at vi rykker en enkelt plads frem i tabellen til 5. pladsen.

Trænerteamet valgte at stille til start uden Marcus Mørk selvom han er i klar fremgang og godt kunne have bidraget i dagens opgør, men i stedet valgte de at give ham endnu en uge i træningslokalet inden han slippes løs i Aalborg om en uge. Men de 5 resterende bagspillere manglede ikke Marcus ved deres side i dag, hvor der i modsætning til sidste onsdag var rigtig flotte præstationer fra stort set alle mand.

Gæsterne fra BSV kom bedst fra start i opgøret og bragte sig foran 3-1 efter 4 minutters spil. 2 hurtige udvisninger til Mathias Smed og Mads Kalstrup de efterfølgende minutter gjorde at BSV udbyggede føringen til 6-3 efter små 10 minutter men efter vi blev fuldtallige igen begyndte der at komme styr på balancen i kampen. Efter 19 minutter kom vi foran for første gang ved 11-10 og senere 13-11 og momentum var helt på den grønne side. En række dumme fejl de sidste 5 minutter af halvlegen blev dog kostbare og BSV kunne nok være bedst tjent med at kunne gå til pausen med uafgjort 14-14, i hvert fald hvis man har de grønne briller på.

Skanderborg defensiven var god og da den offensive indsats var markant bedre end for en uge siden, lignede det at vi kunne følge sidste sæsons sølvvindere til dørs i dagens opgør.

Straks fra 2. halvlegs start kunne man fornemme at vores drenge virkeligt mente det når de sagde at de ville vise en helt anden attitude end sidste onsdag. Indsatsen lyste ud af spillerne og efter 37 minutter var den uafgjorte pausestilling ændret til en 19-15 føring, som skulle vise sig at holde resten af kampen. Bertram Obling reddede 3 straffekast de første 13 minutter af 2. halvleg og var stærk medvirkende til at de højt profilerede gæster aldrig fik indhentet vores føring.

Midtvejs i 2. halvleg var vi i front med 22-19 og her viste Morten Balling sig for alvor som den store motor i bagkæden med 3 mål i træk. Bertram Obling afløste Kristoffer Laursen i målet efter 45 minutter og han gjorde det fantastisk i Skanderborg målet. Hans scoring over 40 meter i tomt mål til 28-23 fik publikum helt op i det orange felt og herfra var kampen reelt afgjort. De sidste 5 minutter handlede udelukkende om at holde hovedet koldt og det lykkedes endnu engang for vores knægte ikke at sætte noget over styr i en hæsblæsende atmosfære i Orangeriet. Det er en af de helt store forskelle på Skanderborg anno 2018/2019, vi kan gøre tingene færdige, i modsætning til de sidste 3-4 sæsoner og i dag var det vel at mærke uden Marcus Mørk der eller har vist sig som den store strateg i mange kampe i slutminutterne.

En fantastisk dag på hjemmebanen og hvor man dog under drengene igen at kunne synge sejrssangen foran egne fans. Nu venter en uge i træningslokalet inden vi skal på en på papiret yderst vanskelig tur til formstærke og meget stabile Aalborg Håndbold næste onsdag.

Tak for støtten publikum, hvor er det dejligt at mærke den opbakning der driver de ekstra kræfter ud af holdet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 7, Jonas Samuelsson 5, Mathias Bitsch 5, Morten Balling 4, Nikolaj A. Nielsen 4, Lars Skaarup 3, Morten Kirk Olesen 1, Bertram Obling 1, Mathias Smed 1.

Målscorer BSV:

Nikolaj Øris 5, Jesper Nøddesbo 5, Michael Knudsen 4, Johan Hansen 3, Sebastian Skube 3, Jacob Lassen 2, Rasmus Jensen 2, Nikolaj Markussen 2, Mads Øris 1, August Pedersen 1.

Website Security Test