Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny U18D sejr på svær udebane

Tom Kristensen, udgivet d. 15. november, 2018

U18 drenge 1. division: Esbjerg – Skanderborg U18D 20-22 (9-10)

Der var ikke tvivl hos Esbjerg mandskabet denne onsdag aften om, at skulle der hentes point mod topholdet Skanderborg, så skulle det være denne regnfulde onsdag aften i en kold Guldagerhal. Esbjerg gik til opgaven med krum hals og serverede flere flotte angreb, dog uden at passere Tobias Nordahl. Taktikken virkede alligevel rigtig, for det tog de grønne ganske lang tid at finde en rytme i spillet og særligt første halvleg var præget af ‘indianer-bold’ med massive boldtab.

Det var som om weekendens koncentration og fine spil var for meget at forlange midt på ugen, hvor tempoet ikke skabte angrebsåbninger, men i stedet førte til en række tekniske fejl hos begge mandskaber, hvilket det fattige halvlegsresultat på 9-10 til udeholdet da også vidnede om.

Anden halvleg åbnede lidt bedre og Skanderborg fik skabt luft til hjemmeholdet med tre hurtige scoringer. Desværre samlede det grønne angrebsspil sig meget om stregindspil på bekostning af bredden, hvilket Esbjerg hurtigt fik luret. Samtidig savnedeSkanderborgs bagkæde denne aften farlighed fra distancen og med 15 min. igen var Esbjerg pludselig tilbage i kampen ved 15-15. Holdene fulgtes ad de næste 10 min. og de lokale begyndte at kunne skimte en overraskelse til hjemmeholdet. Skanderborg knuste dog drømmen med to contra aktioner v. Mikkel Hansen og Magnus Haubro samt en strafferedning inden for kampens sidste 5 minutter. Slutresultatet blev 20-22 til Skanderborg, som trods en rodet indsats skal roses for, at blive ved med at skabe chancer, selv i en kamp, hvor weekendens momentum ikke havde fundet vej til Guldagerhallen.

Målscorer Skanderborg
Magnus Haubro 9, Mikkel Hansen 6, Thor Christensen 3, Jakob Villemoes Larsen 2, Lukas Eichwald 1, Magnus Vejsgaard 1

Website Security Test