Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny sejr til U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 6. november, 2018

U18-piger 1. division: Skanderborg Håndbold – Viborg HK 28-20 (12-11)

Returkampen mod Viborg blev sværere end forventer efter den overbevisende 15 måls sejr på Viborgs hjemmebane i sæsonens første kamp.
Skanderborg havde svært ved at få spillet til at fungere og havde alt for mange tekniske fejl samtidig med at Viborg kløede ufortrødent på, og det betød en første halvleg, som var totalt lige.
Efter de første 5 minutter af anden halvleg var det ligesom pigerne fra Skanderborg fandt melodien igen og langsomt øgede føringen, som gav en komfortabel sejr på otte mål.

Træner Peter Jagd sagde efter kampen:
”Viborg bød virkelig op til dans i dagens kamp! På trods af at vi havde vundet stort i Viborg, kom de med alt, hvad de havde, og det gav en meget lige første halvleg. En halvleg, hvor vi desværre afslutter langt under niveau, og hvor de får lov at lave alt for mange mål på forsvars- og målvogterkiks.
Når det så er sagt, så kommer vi friske ud til anden halvleg og kommer i god kontrol på at afslutte bedre, holde forsvarsaftalerne, få nogle gode redninger og bare rette det rigtige fokus igen.
Nu handler det om at kigge videre mod næste uges svære udekamp i Aalborg, hvor vi har et par ting, vi skal have rettet til i træningerne,” slutter Peter.

Kampen mod Aalborg spilles på søndag den 11. november kl. 16.30 i Nr. Sundby Idrætscenter.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Majken Hedegaard 7, Christina Pedersen 6, Julie Molbech 5, Sofie Schelde 4, Maria Pedersen 2, Emilie Bech 2, Ida Gerdes 1 og Maria Schmidt 1

Website Security Test