Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nick Rasmussen forlænger

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2018

Cheftræner Nick Rasmussen har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold for yderligere 2 sæsoner.

Sportschef Torben Væver:

Nick Rasmussen kom til klubben før sidste sæson og han har gjort et rigtigt godt stykke arbejde i hans tid i klubben. Det var ikke en nem opgave at tage over efter de seneste 2 trænere,  klublegenderne Jesper Holm og Nicolej Krickau, men det har Nick gjort virkeligt godt. Han er utroligt dedikeret omkring holdet og ikke mindst hele klubbens arbejde. Talentarbejdet fylder meget for Nick og han har gjort et fantastisk arbejde med igen at få implementeret spillere fra SHEA og i det hele taget har Nick gjort et stort stykke arbejde med at dele sin viden og inspiration i hele klubben og rundt om ved vore samarbejdsklubber i Skanderborg Kommune.

Resultaterne i denne sæson taler sit eget sprog og selvom det ikke kun er resultater der tæller i den samlede vurdering af cheftrænerens arbejde, så har det været en nem beslutning for sportsligt udvalg at tilbyde Nick Rasmussen en forlængelse af aftalen.

Det glæder os at vi også på trænerfronten kan bidrage med noget kontinuitet, i en trup som de kommende sæsoner er meget lig med den vi spiller med nu og vi er sikre på at Nick Rasmussen er den rigtige træner der kan bringe Skanderborg Håndbold tættere på drømmen om at blive en fast bestanddel af top 8 i herre ligaen.   

Website Security Test