Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i Silkeborg

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2018

Referat HTH Ligaen, Silkeborg-Voel KFUM-Skanderborg Håndbold 31-26 (14-11)

Heller ikke denne gang kom Skanderborg ud af nabodysten med Silkeborg med en sejr. Holdene har mødtes en del gange de senere år, altid med Silkeborg som vinder. Og således også onsdag aften i Jysk Arena, hvor Skanderborg ellers hang godt på i første halvleg. Efter at være kommet bagud fra start 3-1, kom Skanderborg fint tilbage og var foran 5-4, 6-5 og også 7-5. Men derfra satte Silkeborgprofilerne Sofie Bæk, Jane Schumacher og Susan Müller nogle effektive scoringer ind, og derfra førte Silkeborg resten af halvlegen. Skanderborg løb ydermere ind i en scoringstørke i de sidste otte minutter før pausen, hvor der stod 14-11 til hjemmeholdet.

I løbet af de første fem et halvt minut efter pausen fik Bæk og Schumacher scoret fire mål, og efter ni minutter tog Skanderborg timeout. Stillingen var nu 21-15 – og noget måtte gøres. Syv mod seks-spillet blev sat i gang, et greb som ofte er lykkedes ganske fint for Skanderborg, men denne aften kom det aldrig til at fungere. Silkeborg fik scoret i tomt mål flere gange, og snart var gæsterne bagud med syv mål.

Det blev der dog pyntet på i kampens sidste kvarter, hvor Skanderborg halede ind på hjemmeholdet til stillingen 24-20. Tre sekunder før tid var Silkeborg stadig kun foran med fire – men en lynhurtig Sofie Bæk fik scoret i det sidste sekund for Silkeborg til 31-26.

– Det blev en kamp i et højt tempo, hvor jeg egentlig synes, vi kunne spille fint op med Silkeborg i flere perioder. Vi kæmpede dog lidt med at sende bolden ind bag Stephanie Andersen og havde et par svipsere i både angrebsspillet og forsvaret, som gav Silkeborg momentum, siger Skanderborgs træner, Kristian Danielsen.

Han fortsætter:

– Anden halvleg blev en jagt, hvor vi skulle ud og lave nogle sats, som igen lykkedes lidt svingende, og vi formåede aldrig rigtigt at komme tættere på end minus fire, og Silkeborg og specielt Susan Müller straffede os hårdt. Jeg synes, vi drillede Silkeborg, men manglede selv den sidste skarphed på dagen for at gøre det helt tæt. Jeg er dog glad for, vi igen hele tiden kæmpede os tilbage og flere gange forhindrede Silkeborg i at lukke kampen. Det var desuden meget positivt at se, hvor angrebslystne vi var i vores kontraspil – det må vi meget gerne tage med ind i kampene efter jul!

Kampen var den sidste før julepausen, og trods nederlaget i Silkeborg bevarer Skanderborg sin position på 10. pladsen i tabellen med otte point. Lige over ligger TTH Holstebro med 12 point. Og netop dette hold er Skanderborgs modstander i den første kamp i det nye år. Kampen er en hjemmekamp, som spilles lørdag 5. januar kl. 15 på Skanderborg Fælled, hvor holdet håber på igen at se rigtig mange grønne fans på lægterne – for denne ”ottende spiller” er bestemt ikke ubetydelig!

Målscorere: Trine Knudsen 6, Sofia Deen 4, Marie Aamand 3, Stine Holm 3, Mette Brandt 3, Sofie Alnor 3, Sofie Blichert-Toft 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Stine Kristensen 1, Kamilla Bruus 1.

 

Website Security Test