Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Frederik Iversen langtidsskadet

Webredaktør, udgivet d. 17. november, 2018

Unge Frederik Iversen som spiller sin første seniorsæson efter sidste sæsons U18 DM Guld, blev alvorligt skadet i kampen mod GOG og er desværre ude resten af året.

Skaden opstod med ca. 10 minutter af opgøret i en helt unødvendig konfrontation med en GOG spiller, men Frederik Iversen mærkede først for alvor til skaden da kampen var forbi og både varme og adrenalin forsvandt. De efterfølgende dage foregik på krykker og den efterfølgende scanning viste at det var menisken der var beskadiget i det ene knæ.

Frederik Iversen blev opereret fredag af ortopæd Kaspar Saxtrup på Idrætsklinikken i Silkeborg. Operationen gik godt og meldingerne til Frederik er at han er klar på håndboldbanen igen når vi går igang med de afgørende kampe i grundspillet i starten af februar måned.

Vi ønsker Frederik Iversen god bedring og god genoptræning.

Du kan se klippet hvor Frederik bliver skadet her:

Website Security Test