Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag i vigtig hjemmekamp

Webredaktør, udgivet d. 4. november, 2018

HTH Ligaen Skanderborg Håndbold- Ajax København 19-26 (7-11)

Kampen mod Ajax lørdag eftermiddag havde Skanderborg-damerne set frem til længe. Det var en nøglekamp, hvor en sejr kunne betyde otte point på kontoen og et stort skridt væk fra bunden af tabellen, mens Ajax fortsat ville have ét point.

Desværre fik Skanderborg ikke den start, man havde håbet på. Tingene ville ikke rigtig lykkes, hverken i forsvar eller angreb, hvilket en timeout i det 8. minut ikke formåede at ændre på. Og efter små ti minutter var Ajax foran 1-6, og efter 16 minutter 3-9.

Tekniske fejl og et stort antal brændte scoringsforsøg tappede hjemmeholdet for energi, men holdet fik dog hentet nogle mål, så det kun var bagud med fire ved pausen.

Med sidste weekends vilde comeback mod Aalborg i tankerne, hvor holdet havde været bagud med syv og endte med at vinde med ét mål – ja, så var der stadig mulighed for at vende kampen efter pausen.

Men endnu en gang kom Skanderborg skidt fra start med brændte chancer i angrebet, mens Ajax fortsatte med at score. Snart var gæsterne igen foran med seks mål, 9-15.

Skanderborg lykkedes dog faktisk med at komme tættere på, så der stod 17-21 i det 23. minut, men igen stak gæsterne af. Skanderborgs syv mod seks-spil lykkedes ikke rigtigt denne lørdag eftermiddag, så gæsterne kom til nogle lette scoringer i tomt mål.

Det var da også en tydeligt frustreret flok spillere og trænere, der sagde tak for kamp til de glade gæster fra Ajax København og publikum.

Kampens Skanderborg-spiller blev den kontrastærke venstrefløj Sofie Alnor.

Ajax vinder en komfortabel og sikker kamp, hvor de udnytter, at vi præsterer på et lavt niveau. Vi synes selv, at vi er bedre, ikke nødvendigvis bedre end Ajax – for vi vidste, at der skulle meget til for at slå dem – men bedre end det, vi viser i dag. Og i dag er vi langt dårligere end Ajax, og de vinder yderst fortjent, sagde Skanderborgtræner Kristian Danielsen efter kampen.

Vi spiller med mange tekniske fejl, og så mangler vi en fanden i voldskhed, så det blev helt pinligt, når man ser på kampens betydning. Jeg synes, vi svigter som hold, og vores tilskuere blev desværre vidne til en langt dårligere håndboldkamp end forventet. Der er en del at tænke over efter at have leveret sådan en præstation i så vigtig en kamp. Nu ligger der heldigvis to kampe forude, hvor vi kan revanchere os, tilføjer han.

Her tænker han på udekampene mod Ringkøbing på fredag 9. november og Silkeborg onsdag 14. november, som er de sidste inden julepausen.

Næste hjemmekamp spilles 5. januar kl. 15, hvor TTH Holstebro kommer på besøg.

Målscorere: Trine Knudsen 4, Sidsel Mejlvang 3, Sofie Alnor 3, Stine Holm 3, Marie Aamand 2, Stine Kristensen1, Sofia Deen 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Mette Brandt 1.

 

Website Security Test