Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets hjemmekamp

Webredaktør, udgivet d. 27. november, 2018

Onsdag aften gælder det en af sæsonens helt store hjemmekampe når der fløjtes op til ægte lokalopgør mod sidste sæsons sølvvindere fra BSV. Cheftræner Nick Rasmusen glæder sig da også til at komme i kamp igen efter sidste onsdags nederlag til TTH Holstebro.

Vi glæder os rigtigt meget til at komme i kamp igen, både fordi lokalopgør mod BSV altid er et af de helt store højdepunkter men også fordi vi ikke har været tilfredse med vores angrebsspil de seneste 2 kampe. Vi har trænet rigtigt godt og jeg tror på at vi er klar til at yde en helt anden offensiv indsats imorgen.

BSV er jo et af de bedste hold i Danmark og kommer med store profiler på mange pladser. De har spillet champions leauge i en del sæsoner og har masser af erfaring at læne sig op af. Det er helt sikkert en kæmpe udfordring at skulle matche så godt et hold, men jeg er fuld af fortrøstning om at vi nok skal være der igen imorgen. Spillerne er opsatte og jeg syntes pilen peger i den rigtige retning igen. 

Vi har alle været rigtigt glade for den store opbakning vi har fået på hjemmebane i denne sæson og vi håber at kunne betale lid tilbage efter sidste onsdags lidt sløje indsats. Vi har virkeligt mod på opgaven og vi glæder os som små børn.

Kampen spilles pga TV2 Sports dækning kl. 20.30 – men der skal lyde den største opfordring til at komme i hallen og skabe den ægte Skanderborg ånd i Orangeriet.

Anføre Morten Kirk Olesen gav efter dagens afsluttende træning også et par ord med om morgendagens opgør…..

Website Security Test