Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

10 på 10 for U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 27. november, 2018

U18-piger 1. division: Skanderborg Håndbold – Aars HK 30-22 (18-9)

Aars HK var puljens ukendte hold, som har taget point fra både Aalborg, Viborg og Holstebro.
Der blev dog ikke ret meget spænding om resultatet, da Skanderborg trods en afbudsramt trup lagde godt fra land og hurtigt kom komfortabelt foran på trods af alternative opstiller i både forsvar og angreb.
Der skulle gå næsten 20 minutter før Aars begyndte at bide fra sig, men ikke alvorligt overhovedet.

I 2. halvleg kom Aars lidt bedre ind i kampen samtidig med, at Skanderborg begyndte at ramme stolpe-ud i stedet for stolpe-ind, men tættere på en minus 6 mål kom Aars alligevel aldrig. Der skal dog lyde den ros til spillerne fra Aars, at de aldrig gav op på trods af den fysiske og spillemæssig overlegenhed de mødte i Skanderborg.

”Vi måtte “genfinde” os selv lidt søndag eftermiddag mod Aars: Hårdt ramt af skader gjorde, at vi måtte spille i lidt alternative konstellationer i begge ender af banen,” sagde træner Peter Jagd efter kampen. ”På trods af at vi spille noget spil, vi aldrig før havde trænet, skal pigerne i første halvleg have stor ros for deres måde at løse tingene på. Vi var i kontrol fra starten, og spillede en yderst godkendt første halvleg mod årets positive overraskelse fra Aars” fortsatte Peter.

”Desværre kunne vi ikke se os selv holde niveau i anden halvleg. For hurtigt afsluttede angreb, ukoncentrerede afslutninger og dårlig opdækning af Aars’ stregspillere satte heldigvis aldrig sejren i fare, men efterlod os bare med et indtryk af, at vi særligt offensivt skal tilbage i træningslokalet.
Med lidt over en uge tilbage af turneringen kommer der lidt træninger med Ligaen og Hadsten, inden det snart hedder december, hvor opprioriteringen af den fysiske træning starter” slutter Peter.

Næste kamp er ude mod HEI, Skæring, som ikke har fået point i 1. division endnu, så mon ikke der vanker to point mere i Bellevuehallen på lørdag den 1. december kl. 12.00.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Emilie Jäger 8, Emilie Bech 5, Sofie Schelde 5, Josefine Thorsted 4, Maria Schmidt 4, Ida Gerdes 3 og Majken Hedegaard 1

Website Security Test