Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P sejr på svær udebane

Tom Kristensen, udgivet d. 9. oktober, 2018

U18-piger 1. division: Randers HK – Skanderborg Håndbold 25-30 (13-18)

Den sene tirsdagskamp i Arena Randers gav en relativ sikker sejr til pigerne fra Skanderborg på trods af lidt startsvanskeligheder samt en sygdoms- og skadesramt trup. Men bredden i truppen gør at andre spillere blot tager over og leverer flot indsats.
”Sejren grundlægges kort før pausen, hvor vi for alvor får fat”, sagde træner Peter Jagd efter kampen.
”Vi har dog en del forsvarsarbejde foran os den kommende periode. Randers laver alt for mange mål i situationer, vi gerne vil undgå. Vi skal derfor hjem og kigge situationerne igennem og så arbejde på at forbedre de elementer de næste par uge, slutter Peter.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Christina Pedersen 6, Sofie Schelde 6, Julie Molbech 5, Maria Pedersen 4, Majken Hedegaard 4, Karoline Rønnew 4 og Emilie Jäger 1

Website Security Test