Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P fortsat ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 15. oktober, 2018

U18-piger 1. division: Skanderborg Håndbold – EH Ålborg 28-22 (14-8)

Aalborg var ligesom Skanderborg ubesejret inden torsdagens kamp, så det var et yderst velforberedt Skanderborg hold, der lagde fra land, og der skulle gå 10 minutter før Aalborg fik scoret det første mål. På det tidspunkt havde hjemmeholdet allerede nettet fem gange. Herefter blev det dog en lidt mere lige halvleg, hvor holdene skiftedes til at score, og Skanderborg kunne gå til pause med en føring på seks mål.

Anden halvleg startede stort set op på som første og efter 10 minutter var Skanderborg foran med ni mål. Herefter blev begge hold ramt af et par udvisninger, som slog rytmen i stykker og med godt 10 minutter igen havde Aalborg hægtet sig på og var kun bagud med fire mål
Heldigvis tog pigerne fra Skanderborg igen skeen i egen hånd og fik afsluttet kampen på værdig vis.

”En rigtig dejlig måde at holde en velfortjent ferie på!”, sagde træner Peter Jagd efter kampen. ”Vores videoseance tidligere på ugen havde haft effekt. Vi holdt i hvert fald 0’et de første 10 min. grundlagt af rigtig godt, sammenhængende forsvarsspil og gode redninger af Anna i målet.
Resten af halvlegen og starten af 2. halvleg holdt vi os i rimelig kontrol, og selvom Aalborg kom tættere på, fandt vi hurtigt tilbage til de gode ting og holdt hovedet koldt,” fortsatte Peter. ”Nu får vi slappet af i ferien, inden træningerne fortsætter på træningslejren næste weekend, og vores forberedelse til Ligaen fortsætter.”

Næste kamp er igen en hjemmekamp på Fælleden torsdag den 25. oktober kl. 19.45, hvor det er HEI, Skæring, der kommer på besøg.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sofie Schelde 7, Josefine Thorsted 4, Christina Pedersen 4, Maria Pedersen 4, Maria Schmidt 3, Emilie Jäger 2, Majken Hedegaard 2 og Julie Molbech 2

Website Security Test