Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D fortsætter sejrsstimen

Tom Kristensen, udgivet d. 29. oktober, 2018

U18 drenge, 1. Div. Fredericia HK – Skanderborg 17-25 (10-12)

Skanderborgs U18 drenge hentede sin femte sejr i træk, da holdet sejrede 17-25 søndag i Thansen Arena i Fredericia mod Fredericia HK. Holdene fulgtes ad i hele 1. halvleg og Fredericia tog imod degrønne med god energi i særligt deres bagkæde, som i flere periode spillede fint og disciplineret håndbold. Skanderborg lignede til gengæld et hold, der ikke rigtigt var klar, da der blev sløset med flere afslutninger og lavet en del tekniske fejl. Efter 23minutter var stillingen 9-9, men kort før halvleg delte dommerne en dobbeltudvisning ud til de to hold, som Skanderborg formåede at udnytte bedog holdene gik derfor til halvleg ved stillingen 10-12 til gæsterne.
Der var kun spillet 3 min. af 2. halvleg, da Skanderborgs streg Thor Christensen fik rødt kort for at trække sin tredje udvisning. Kendelsen var højest overraskende, da det faktisk kun var den stærkestregspillers anden udvisning. Men kampens ene dommer var ubøjelig og fastholdte sin kendelse. Dette virkede i en periode som en rød klud i ansigtet på alle med et grønt hjerte og på banen fik det Skanderborg lidt op i gear, så der blev skabt mere luft tilFredericia. Skanderborg fandt aldrig rigtig niveauet i dagens kamp, men i 2. halvleg trak de alligevel langsomt fra og overraskelsen udeblev, selvom Fredericia kæmpede bravt. Kampen sluttede 17-25.
Trods lange perioder uden prangende grønt spil, er der ros til både Fredericias og Skanderborgs målmænd, der alle leverede flotte præstationer i dagens kamp.

Skanderborg spiller igen søndag den 4. november i Orangeriet kl. 1640, hvor holdet tager imod Aarhus Håndbold.

Målscorer Skanderborg:
Oliver Juhl Refsgaard 7, Magnus Haubro 6, Thor Christensen 2, Mikkel Hansen 2, Magnus Taulbjerg 2, Mads Sejrsen 2, Benjamin ØstermarkJørgensen 1, Christian Jacobsen 1, Frederik Skov 1, Jakob Villemoes 1.

Website Security Test