Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svær udebane venter

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2018

Optakt runde 8, HTH Ligaen, København Håndbold – Skanderborg Håndbold, tirsdag 9/10 kl. 19.30 i Frederiksberg-hallerne

En svær udebane venter, når vi tirsdag aften skal løbe på banen i Frederiksberg-hallerne og møde de danske mestre fra København Håndbold. Alle håndboldelskere fik en yderst ubehagelig oplevelse, da man kunne se profilen Mia Rej udgå i landskampen mod Polen – en smagsprøve på, hvor ubarmhjertig håndboldsporten er, når skadessituationen kan relateres til korsbåndet. Vi sender først og fremmest et kæmpe skulderklap og god bedring af sted til Mia Rej!

Alle har spekuleret på, hvordan København ville reagere uden deres motor i de sværeste situationer – det fik man et meget godt billede af, da de i deres debut i Champions League i lørdags sendte de storsatsende Brest Bretagne Handball hjem til Frankrig med et 4-måls nederlag. Der venter derfor ikke en kamp mod et svækket København-hold, men derimod mod et hold, som kommer pumpet med selvtillid, og et hold, som er i gang med at udfylde det tomrum, som Mia efterlader – hvor hver eneste kamp i den kommende tid er vigtig for dem.

Vi kommer selv til kampen med en god portion selvtillid efter vores sejr mod Randers – også i lørdags, men vi ved, at det bliver svært, og København vil forsøge at lukke kampen hurtigt, så de kan kigge fremad mod de opgaver, som venter i Champions League. Vi kigger på vores eget spil, velvidende at vi tidligere har fået selv topholdene til at kæmpe lidt med tingene. Vi glæder os til at møde både danske og internationale profiler på en skarp hjemmebane!

Vi ønsker dommere, København Håndbold og tilskuere en rigtigt god kamp!

Næste hjemmekamp: Tirs. d. 16/10 mod HIH i Fælledhallen kl. 19.30. Der er gratis entré!

/Kristian Danielsen

Website Security Test