Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr over TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 6. oktober, 2018

Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted 33-22 (18-11)

Efter 2 kampe i træk hvor vi bestemt ikke har været tilfredse med vores niveau fik Skanderborgs bedste herrehold i dag sat en stor prop i hullet med dårlige kampe, da oprykkerne fra RMS Ringsted bogstaveligt talt blev blæst ud af Orangeriet.

Spillerne kom på banen fra første sekund med en tydelig ærgerrighed for at få visket de seneste optrædener væk og man kunne nærmest fornemme at der er blevet fortal historier fra cheftræneren om voldene i Fredericia og hvordan en fæstning fungere i praksis. Der var helt andre boller på suppen i vores defensiv og bag den hårdt arbejdende mur af 6 grønne markspillere stod Kristoffer Laursen meget stærkt.

Oprykkerne fra TMS Ringsted stod for kampens første mål men efter 3 minutter var vi foran 3-1. De 2 hold fulgtes dog ad til 5-5 efter 10 minutter men derfra var der stort set kun et hold på banen. Foran 9-6 efter 16 minutter kom Dalmoses første timeout og blot 4 minutter senere tog han nummer 2, bagud med 11-6. Det blev også 13-6 og Skanderborg straffede ubønhørligt de mange offensive satsninger som trænerduoen på Ringstedbænken rullede ud. Gæsterne fik dog en god periode og fik reduceret til 15-11 efter 27 minutter, men 3 hurtige mål i slutminutterne punkterede reelt kampen. Specielt det sidste mål til pausestillingen 18-11 fik publikum op af stolene. Cornelius Krag var afslutteren i halvlegens sidste sekund og det henledte tankerne på det legendariske mål af Lars Seehausen mod Kolding, for efterhånden rigtigt mange år siden.

Skanderborg havde tydeligvis ikke tænkt sig at lukke Ringsted ind i kampen igen i de sidste 30 minutter. Defensiven fungerede rigtigt flot og faktisk så godt at gæsterne kun scorede en enkelt gang i de første 17 minutter af 2. halvleg. Skanderborg havde allerede skiftet godt og grundigt ud og det betød at der gik lidt sjusk i angrebsspillet resten af kampen. Der var ingen spænding omkring udfaldet, blot om hvor stor sejren skulle blive. Største føring var 13 mål men det hele endte med en 11 måls sejr på 33-22 og trænerteamet fik alle mand i spil.

En kærkommen oprejsning efter den skuffende indsats i mandags mod Sønderjyske og specielt bemærkede man Mathias Bitsch med 7 mål og Kristoffer Laursen med imponerende 56% i redningsprocent, inden han gav pladsen til Bertram Obling. Glædeligt var det også at se en glimrende indsats af Mike Haack, der ikke har fået meget spilletid den seneste periode men Mike leverede en flot indsats men 3 flotte mål mod sin tidligere klub.

Det endte med historieskrivning i Orangeriet denne småkolde lørdag, hvor Skanderborg Håndbold for første gang i verdenshistorien fik 2 sejre i hver sin liga på samme dag. Den præstation kommer desværre ikke til at blive gentaget på hjemmebane i denne sæson, da det samtidigt var sæsonens sidste dobbeltarrangement for både damer og herrer.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 7, Morten Balling 4, Cornelius Kragh 3, Marcus Mørk 3, Mike Haack 3, Kristian Bonefeld 3, Morten Kirk Olesen 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Jonas Samuelsson 1, Lars Skaarup 1, Mads Kalstrup 1, Frederik Iversen 1, Mathias Smed 1.

Målscorer TMS Ringsted:

Nicolai Nørager 7, Morten Nyberg 5, Anton Bramming 3, Simon Omme 2, Morten Jensen 2, Michael Riis 1, Benjamin Pedersen 1, Jakob Jessen 1.

Website Security Test