Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stensikker U18D sejr over AGF

Tom Kristensen, udgivet d. 12. oktober, 2018

U18 drenge 1. Division Skanderborg håndbold – AGF 27-14 (12-3)

Skanderborgs U18 drenge kunne grundet skader blot mønstre 10 spillere på holdkortet til dagens hjemmekamp, heriblandt kun 3 bagspillere og 1 stregspiller.

Alligevel startede Skanderborg som lyn og torden og var efter 8 min. Foran 5-0, hvilket efter et kvarters spil var udbygget til hele 9-2. Skanderborgs defensiv var utroligstærk og tillod kun AGF få chancer, som Tobias Nordahl i målet så tog sig sikkert af.
I den andre ende demonstrerede Skanderborg sæsonens flotteste og mest gennemspillede angrebsspil, hvor de rigtige løsninger i de fleste tilfælde blev valgt. Havde overliggerenikke været i vejen for en del Skanderborg langskud sidst i halvlegen, havde pauseføringen været større end 12-3 !

I anden halvleg trak Skanderborg tempoet ud af kampen for at spare på ressourcerne, og Fløjspillerne måtte vikariere lidt på både stregen og højre back, alligevelvinder Skanderborg også 2. Halvleg med 4 mål til kampens slutresultat 27-14.

Tilbagevendte Thor Christensen på stregen leverede kampen igennem en flot indsats i begge ender og udnyttede suverænt de mange flotte indspil fra bagspillerne.

Målscorere: Thor Christensen 7, Magnus Haubro 6(2), Mikkel Hansen 5(1), Magnus Taulbjerg 5, Jakob Villemoes 2, Frederik Skov 2, Mads Sejrsen 1.
Redningsprocenter: Tobias Nordahl 59% , Jonas Bang 36%

Website Security Test