Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 30. oktober, 2018

Efter halvanden uges kamppause pga landsholdsuge skal Skanderborgs bedste herrehold igen i ilden onsdag aften. Det handler om 10. runde i herreligaen, hvor der nu kun mangler 4 runder før vi har mødt alle hold en gang.

Vi kan se frem til en periode med mange kampe mod de forventede Top 5 hold, hvor vi mangler at møde Skjern Håndbold, GOG, Mors-Thy og BSV, så det bliver uden tvivl en periode hvor vi skal stå tidligt op for at gøre os forhåbninger om yderligere tilvækst på pointkontoen.

Morgendagens kamp stå i Skjern mod de forsvarende Danske Mestre og det må vel også betegnes som en af sæsonens vanskeligste opgaver. Vi har kun en gang tidligere i historien som ligahold taget point i Skjern men vi har dog været tæt på flere gange, men har også rejst den lange vej hjem fra Skjern med tydelige striber på ryggen efter nogle ordentlige øretæver. Det er betingelserne når man stiller op imod de største hold i landet og vi drager da også til Skjern imorgen med troen på at vi kan drille de grønne fra Skjern Håndbold. Faktisk er det hjemmeholdet der har revanche til gode efter vi slog Skjern ud af Santander Cup i august måned og vi er såmænd også ganske overraskende placeret 2 placeringer højere i tabellen efter 9. runder. Men vi kigger først på tabellen for alvor når alle har mødt alle, for vi mangler som tidligere nævnt nogle af de på papiret sværeste modstandere inden turneringen vender om en måneds tid.

Mødet mod Skjern bliver Cornelius Kraghs første besøg i Skjern siden han skiftede deres grønne trøje ud med Skanderborgs, og det fik vi en lille snak med Cornelius om efter dagens afsluttende træning.

Hør med her….

Website Security Test