Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg vs. HIH

Webredaktør, udgivet d. 15. oktober, 2018

Optakt, HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast Håndbold (HIH), tirsdag 16/10 kl. 19.00 i Fælledhallen

Velkommen indenfor på en efterårsdag, hvor vi i dagens kamp skal tage imod gæsterne fra Herning-Ikast Håndbold. Et hold, som op til denne sæson har fået spændende tilgang af den norske højreback Stine Skogrand og den danske stregprofil Sarah Iversen. Herning-Ikast besidder stor kvalitet på alle positioner, og sæsonen er nu så langt henne, at det tomrum, Veronica Kristiansen efterlod før sæsonen, er udfyldt, og Herning-Ikast-holdet er sammentømret, og der er dannet et nyt udtryk og spillestil.

Der venter uden tvivl en svær opgave, hvor jeg forventer, vi igen bliver testet af i omstillingsspil på øverste hylde, og så bliver det sjovt at møde to så gode højrebacks som Skogrand og Louise Burgaard – og den lidt uvante situation, når en af dem placeres som playmaker. Det bliver også et gensyn med højrefløjen Annika Jacobsen, som har haft et par sæsoner i Skanderborg som ungdomsspiller og senest var en del af Skanderborg-truppen i den første sæson i ligaen.

Den lidt overraskende sejr over Randers har givet os yderligere blod på tanden, og selvom vi er inde i en periode med svære kampe, så træner vi godt og lægger lag på hele tiden. Vi går ind til kampen med et sæt fokuspunkter på os selv, og så må vi se, om vi igen kan levere overraskelsen!

Vi ønsker dommere, Herning-Ikast og tilskuere en rigtigt god kamp!

Næste hjemmekamp: Lørdag 27/10 mod EH Aalborg kl. 15.00 i MB-hallen.

Gratis entré!

V/træner Kristian Danielsen

Website Security Test