Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Modvinden ramte i Viborg

Webredaktør, udgivet d. 26. oktober, 2018

Referat HTH Ligaen, Viborg HK-Skanderborg Håndbold, 26-18 (14-8)

Det var i sandhed et hjemmehold i medvind, som ramte Skanderborgdamerne med fuld styrke onsdag i Viborg.

I løbet af de første syv minutter kom Viborg foran 4-1, og efter 13 minutter stod der 6-3, og Skanderborg tog timeout. Det hjalp på det, og efter små 20 minutter stod der 7-6. Men så ramte modvinden. Viborgforsvaret var som en mur, og fem minutter efter stod der 13-6.

Skanderborgpigerne fortsatte dog ufortrødent med at kæmpe videre, men måtte se sig slået af et hjemmehold i topform, godt hjulpet på vej af publikum.

Viborg får spillet kampen på deres præmisser, og når de så samtidig rammer deres langskud, så vi må bare tage hatten af – de spillede en rigtig god håndboldkamp, siger Skanderborg-træner Kristian Danielsen.

Vi arbejder igennem kampene med tingene og får også åbnet deres forsvar en smule, men så tager Rikke Poulsen både de små og de store chancer – hun står en god kamp. Det taget i betragtning, så spiller vi faktisk nogenlunde lige op med dem i flere perioder og det betyder der blev fightet godt for tingene, hvilket jeg er meget tilfreds med i en svær kamp tilføjer han.

Skanderborg tæller nu ned til lørdag eftermiddag, hvor Aalborg EH kommer til Skanderborg – i den legendariske Morten Børup Hallen. Der er kampstart kl. 15.00

Målscorere for Skanderborg: Sofie Blichertoft 4, Trine Knudsen 3, Mette Nielsen 3, Sofia Deen 2, Stine Holm 2, Sofie Alnor 1, Kristina Joensen 1, Stine Kristensen 1, Sidsel Mejlvang 1.

Website Security Test