Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Men fighten kan ingen tage fra Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. oktober, 2018

Referat HTH Ligaen, København Håndbold- Skanderborg Håndbold 34-21 (19-12)

Det kan godt være, at resultatet tirsdag aften i Frederiksberghallerne på papiret ikke imponerer, men fighten kan ingen tage fra Skanderborgs ligadamer. Også i denne kamp fortsatte de ufortrødent med at kæmpe og slog aldrig op i banen.

København Håndbolds hjemmebane er ikke at kimse ad – der er vældig meget tryk på. Men Skanderborg holdt godt fat i fokus fra start og var fint med til stillingen 6-6. Kristian Danielsen tog første timeout, da holdet var bagud 6-8 efter små 14 minutter. Men et øjebliks ukoncentration derefter, så var hjemmeholdet af sted i kontra og kom snart foran med både fem og seks mål. Skanderborg hev efter fire minutter endnu engang timeoutkortet for at få standset tsunamien, og det hjalp en overgang. Holdet hentede nogle mål, men kunne ikke holde stand og var ved pausen bagud med syv.

Skanderborg fik sat nogle ting på plads i omklædningsrummet, og de første ti minutter fulgtes holdene så nogenlunde ad. Men atter viste København-mandskabet tænder og straffede Skanderborg-pigernes fejl. Hjemmeholdet øgede føringen – men trods alt lykkedes det dem ikke at få scoret i kampens sidste fem minutter, mens Skanderborg fik sat sit 21. mål ind et par minutter før slutfløjt.

Fra Skanderborgs træner, Kristian Danielsen, lyder det:

København er et klassemandskab, og de får virkelig løst opgaven mod os flot. De spiller både i et højt tempo og har en meget lav fejlprocent igennem hele kampen – samtidig får de mange kæder i spil, som egentlig bare fortsætter, hvor de andre slap. Stor ros for en flot kamp og en flot kulisse!

Jeg synes, vi kommer fra kampen med et godkendt udtryk, og selvom vi er udfordret og tidligt kan se, vi har tabt kampen, så arbejder vi ufortrødent med vores aftaler og fokuspunkter. Et element, som jeg må rose pigerne meget for, da jeg synes, det har været gældende for de sidste svære kampe. Jeg ærgrer mig lidt over, vi har nogle helt uprovokerede tekniske fejl, men ellers synes jeg, vi leverede en fornuftig kamp, siger Kristian Danielsen.

Skanderborg spiller igen på tirsdag 16. oktober hjemme på Fælleden, hvor Herning-Ikast Håndbold kommer på besøg. Kampstart kl. 19.00

Målscorere for Skanderborg: Sofia Deen 4, Stine Holm 4, Marie Aamand 3, Trine Knudsen 3, Sofie Alnor 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Sofie Blichert-Toft 1, Sofie Sletskov 1, Mette Brandt 1, Kamilla Bruus 1.

Website Security Test