Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mathias Smed optaget i Club 100

Webredaktør, udgivet d. 3. oktober, 2018

Mathias Smed kunne i mandags indskrive sig i historiebøgerne i Skanderborg Håndbold som spiller nummer 28 i den legendariske Club 100, for spillere med 100 divisionskampe i grønt.

En flot og imponerende indsats af vores unge knægt på kun 23 år.

Sportschefen havde skrevet ordene som gik forud for overrækkelsen af hans Club 100 jakke, som han naturligvis  fik overrakt af Club 100 præsident Aage Armann.

“Vi skal i dag optage medlem nummer 28 i legendernes klub – Club 100 – for spillere med 100 divisionskampe for Skanderborg Håndbold.

Vi skal optage Mathias Smed som i en alder af kun 23 år i dag spiller sin kamp nummer 100 i den grønne trøje og han træder derfor ind i den eksklusive klub som indtil i dag kun består af 27 prægtige grønne navne.

Mathias Smed startede først med at spille håndbold som 2. års U12 spiller i HRH Roslev, og derefter fulgte 3 sæsoner i HF Mors.

Som 2. års U16 spiller tog han skiftet til Skanderborg hvor Mathias blev en del af SHEA akademiet og her blev det til de sidste 3 sæsoner som ungdomsspiller.

Efter U18 tiden tog Mathias en sjælden beslutning i Dansk Håndbold. Vel vidende at han var langt fra at være liga-senior spiller ønskede han at blive i Skanderborg, og med hans egne ord ønskede han bare at træne indtil han var god nok til at gøre sig fortjent til spilletid i den bedste række.

Han er et yderst sjældent skoleeksempel på at hårdt arbejde betaler sig – for Mathias Smed har altid passet hans træning 110% og det arbejde gjorde ham på kort tid til en meget vigtig del af Skanderborg defensiven, hvor han i dag vel er den yngste forsvarsstyrmand i herre ligaen.

Der er en helt speciel grund til at lette på hatten af denne prægtige knægt der har taget turen fra ungdomsspiller til landets bedste række ved at være første mand til træning og som aldrig hopper over hvor gærdet er lavest.

Vi hylder nu Mathias for 100 kampe – vi håber på mange flere……. “

Resultatet af jubilæumskampen blev naturligvis ikke det Mathias havde sat næsen op efter og du kan høre hvad han sagde efter kampen til Aftermatch her:

Website Security Test