Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kæmpesejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 29. oktober, 2018

U18-piger 1. division: Skanderborg Håndbold – HEI, Skæring 36-9 (19-4)

Kampen i Fælledhallen denne torsdag aften var en kamp, som ikke var sjov for noget, idet der var alt for stor forskel på de to hold.
Efter 13 minutter stod der 11-0 til hjemmeholdet, og Skanderborgpigerne fortsatte heldigvis det gode spil. I anden halvleg forsøgte dommerne at peppe kampen lidt op med nogle udvisninger til begge hold, men lige lidt hjalp det – og i de sidste 10 minutter af kampen var det igen kun Skanderborg, der scorede mål.

Træner Peter Jagd sagde efter kampen:
”Efter vores møde tidligere på sæsonen til HEI Elite Cup havde vi nok en forventning om, at vi ville komme herfra med to point. På trods af denne forventning var vi klar fra starten og gik ikke ned i tempo eller koncentration – stor ros til pigerne for det, taget i betragtning, at vi undervejs var foran med både 11-0 og 19-4.
Nu er der fokus på næste uges træninger, hvor vi fortsat vil stille krav til os selv og opretholde intensiteten,” slutter Peter.

Næste kamp er igen hjemme denne gang mod Viborg HK. Det er søndag den 4. november kl. 14.20.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Emilie Jäger 6, Majken Hedegaard 6, Josefine Thorsted 6, Maria Schmidt 4, Maria Pedersen 4, Christina Pedersen 3, Julie Molbech 3, Emilie Bech 2, Ida Gerdes 2

Website Security Test