Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

De to U16D hold mødtes i første runde

Tom Kristensen, udgivet d. 1. oktober, 2018

U16D 1. division : Hørning Håndbold (SHEA 2003) – Skanderborg Håndbold (SHEA 2002) 14-32 (10-14)

En god første halvleg var ikke nok

Kampen mellem de to SHEA-hold var imødeset med spænding og lidt bekymring. Inden kampen sagde træner, Laurids Søgaard Pedersen, dog, at han ikke ville fokusere på resultatet, men indsatsen. Og i 1. halvleg gik det faktisk rigtig godt mod storfavoritterne, der kun tabte 1 kamp i sidste sæson.
Der blev kæmpet på alle pladser, og Julius Fenger stod med en redningsprocent på 39%. Efter 23 minutters spil var stillingen faktisk 7-8, hvorefter 2002-holdet trak fra frem til pausen. Men alt i alt var Laurids meget tilfreds med indsatsen i halvlegen, som efter trænerens mening var den bedste holdet har spillet til dato. De 10 mål blev scoret af 6 spillere, og Marcus Rantzau markerede sig med 4 flotte scoringer ud de i alt 6 mål, han scorede som holdets topscorer.
I 2. halvleg kom 2002-holdet meget stærkt og fokuseret ud. Der blev tacklet igennem i forsvaret, og holdet havde indstillet sig på, at 2003-holdet angrebsmæssigt blev ved med at forsøge at komme igennem på midten. Samtidig sad 2002-holdets afslutninger lidt skarpere, og den gode forsvarsindsats og en stabil målmandspræstation betød, at forskellen mellem de to hold blev øget. 2002-holdet trak relativt hurtigt fra, og en udvisning i det 34. minut kostede alene 4 mål. Efter 42 minutter var stillingen 11-22, og det var ikke muligt for de tappert kæmpende 2003-drenge at rejse sig fra dette.
Til slut endte forskellen på de to hold at være 18 mål, og selvom strategien var ikke at fokusere på resultatet, var dette nok mindst lige så slemt, som frygtet. På tirsdag venter dog en mulighed for hurtigt at rejse sig mod en forventet mere jævnbyrdig modstander i Fredericia.

Målscorere Hørning Håndbold (SHEA 2003): Marcus Rantzau 6, Hjalte Thorpstrup 2, Benjamin Høegh 2, Søren Sørensen 1, Villads Lang 1, Sebastian Frandsen 1, Frederik Larsen 1.

Målscorere Skanderborg Håndbold (SHEA 2002): Hakún West av Teigum 6, Lasse Højgaard 6, Thomas Arnoldsen 5, Magnus Vejsgaard 4, Rasmus Wulsten 3, Lukas Goller 3, Frederik Arnoldsen 3, Jonas Fuglsbjerg 2.

Website Security Test