Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgdamerne tabte

Webredaktør, udgivet d. 16. september, 2018

Referat HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold-Team Esbjerg 22-35 (11-16)

Lørdag var der besøg af et af de forventede tophold i HTH Ligaen, da Esbjerg var i Skanderborg, og det kunne ses på resultatet med et nederlag på 13 mål til hjemmeholdet.

Vi mødte et rigtig godt organiseret Esbjerg-hold med både mange og forskellige kompetencer, og vi fik fine smagsprøver på, hvad god timing på top-liganiveau vil sige. Jeg synes dog, vi i perioder lykkedes fint og fik kastet lidt grus i maskineriet. Dog gør de 35 Esbjerg scoringer selvfølgelig lidt ondt, men jeg synes ikke helt, det giver et retvisende billede af vores forsvarsarbejde. Netop i forsvarsarbejdet lykkedes vi med mange ting og fik bevidst, at vi er på rette vej og har en god base her, som kan matche de bedste, når vi arbejder hårdt for hinanden, fortæller Skanderborgtræner Kristian Danielsen.

I anden halvleg gik Skanderborg lidt i stå angrebsmæssigt, hvilket resulterede i en del kontramål fra Esbjergs side.

De fik en række lette mål i især starten af anden halvleg, hvor vi løb mod en decideret Esbjerg-mur.

Det betød, at Esbjerg kunne sætte 19 scoringer ind halvlegen.

Selvom kampen ret hurtigt i anden halvleg mistede sin spænding, så synes jeg, pigerne arbejdede benhårdt på at flytte sig på vores udviklingspunkter. Det var for eksempel fedt at se, at vi lykkedes med at løbe kontra efter nogle gode forsvarsaktioner, hvilket netop er nogle af de lette mål, vi har manglet i de fire første kampe. Det er jeg også meget tilfreds med, understreger træneren, der også var ret godt tilfreds med Monika Kongsgaards tre strafferedninger.

I pausen var der lodtrækning af en lækker rød regnfrakke fra lokalfirmaet Cero Etage.

Allerede på fredag skal holdet i ilden igen, når det drager til Odense, hvor der venter endnu et tophold.

Målscorere: Stine Holm 5, Sofie Blichert-Toft 3, Sofie Alnor 3, Kamilla Bruus 3, Sofia Deen 3, Marie Aamand 2, Trine Knudsen 2, Stine Kristensen 1.

Website Security Test