Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat TTH – Skanderborg Herre

Webredaktør, udgivet d. 2. september, 2018

TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 37-30 (15-14)

Sæsonåbningen i herrer ligaen stod søndag aften og vi åbnede turneringen med en af sæsonens absolut sværeste kampe, ude mod TTH Holstebro. De nykårede Super Cup mestre har kun skiftet ganske få spillere ud før denne sæson og deres koncept har siddet lige i skabet fra sæsonens start. Alligevel drog vores drenge til Holstebro med en tro på at vi kunne hente point med hjem, og det så faktisk også ganske fornuftigt ud gennem de første 30 minutter.

Anført af en storspillende Kristoffer Laursen i målet udviste vi en god attitude og rigtigt stærkt angrebsspil. Vi var faktisk en smule mere i teten end hjemmeholdet de første 30 minutter men man må alligevel tage hatten af for hjemmeholdet, der som sædvanligt lavede ganske få fejl og på trods af et lille Skanderborg overtag var hjemmeholdet i front med en enkelt ved pausen. Efter 11 minutter måtte Cornelius Kragh udgå med smerter i foden og det gav lidt færre strenge at spille på offensivt for trænerteamet.

Cornelius Kragh forsøgte igen fra starten af 2. halvleg men måtte lade sig udskifte efter få minutter igen. Det gav fuld spilletid i 2. halvleg til unge Mathias Bitsch på højre back, som gjorde en fin figur på hans gamle hjemmebane. 

Det virke som om der foregik et stort skakspil i katakomberne under Gråkjær Arena i pausen, hvor begge trænerteams brugte lang tid på at snakke taktik inden de gik ind i omklædningsrummene. Og lad os bare sige det med det samme, det var Patrick Westerholm der ramte rigtigt på det område. Det var et forvandlet TTH-mandskab der kom ud efter pausen og det kom til at gøre rigtigt ondt på en vaklende Skanderborg defensiv. Hvor vi i 1. halvleg stort set holdt TTH fra deres normale største aktiv, kontraspillet så fik de for alvor gang i denne specialitet fra første sekund efter pausen. Alle fejl og brændte chancer blev effektivt omdannet til TTH scoringer og det gik fantastisk stærkt. 7-2 var stillingen efter 6 minutter af 2. halvleg og det var den fase der afgjorde dagens opgør. Nick Rasmussen forlangte naturligt nok timeout og det fik også sat proppen i kontrahullet, men vi kom aldrig i nærheden af at indhente den skabte føring i resten af kampen. Hele 22 mål indkasserede Skanderborg i 2. halvleg og det har bestemt ikke været hverdagskost for vores hold i optakten til denne sæson og det var også en frustreret cheftræner der kunne gøre status efter kampen.

Sæsonen er i gang og det mest positive vi kan tage med, er nok at vi har sat flueben ved en af de absolut sværeste udekampe i sæsonen. Vi skal hjem og forberede os til næste opgør som er Aalborg Håndbold på hjemmebane i Orangeriet på torsdag. Og mon ikke den står på træning omkring den defensive del af det svære spil de kommende 3 dage, det tror redaktionen på.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 6, Marcus Mørk 6, Mathias Bitsch 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Kristian Bonefeld 3, Frederik Iversen 2, Jonas Samuelsson 1, Lars Skaarup 1, Mads Kalstrup 1, Mike Haack 1, Cornelius Kragh 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Lars Mousing 7, Magnus Bramming 6, Jonas Porup 6, Kasper Kildelund 5, Peter Balling 5, Viktor Östlund 4, Niels Lindholt 2, Jac Karlsson 2.

Website Security Test