Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2018

Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 26-30 (12-13)

Anden kamp i herre ligaen 2018/2019 stod imod endnu et af topholdene i Dansk Håndbold. Aalborg Håndbold har vi dog haft et godt tag på de seneste gange vi har krydset klinger med de røde fra dobbelt A, men i dag måtte vi sande at gæsterne var en tak bedre end vore egne.

Skanderborg kom eller godt fra start og var foran 3-1 efter 7 minutter men Aalborg kom stærkt igen og fik arbejdet sig tilbage i kampen. Trods 2 udvisninger i træk var det hele lige midtvejs ved 5-6 og efter 20 minutter var alt som da kampen startede ved 8-8. Det var en omgang rodet håndbold og må vel nærmest kaldes en herre fight hvor der blev delt solide tacklinger ud i begge ender. Cornelius Kragh var med igen i nogle få minutter midt i 1. halvleg men måtte udgå få minutter senere, og vi må konstatere at han ikke var blevet hans skade kvit fra kampen i Holstebro. En rigtig ærgerlig skade der opstod få minutter før sidste træning var slut i lørdags, for den unge Kragh har virkeligt glædet sig til igen at vse hvad han kan på håndboldbanen, og har været bedre og bedre spillende i opstarten.

Efter 24 minutter var vi foran 11-10 men den utroligt jævnbyrdige halvleg endte med en etmåls føring til gæsterne på 13-12.

Intet var afgjort før de sidste 30 minutter men for anden kamp i træk kom vi lidt skidt ud fra pausen. Gæsterne bragte sig foran 16-12 efter 34 minutter og man begyndte at frygte at kampen udviklede sig som i søndags, hvor vi reelt tabte opgøret på 6 dårlige minutter efter pausen. Men sådan gik det heldigvis ikke i dag. På stor fight fik vi arbejdet os tilbage i opgøret og efter 41 minutter reducerede vi til 18-19 og opgøret var igen helt åbent. Med 10 minutter tilbage af opgøret havde vi chancen for at udligne i overtal men Jonas Samuelsson brændte den store chance og i stedet måtte vi indkassere et kontramål imod os. Det var desværre starten på enden for dagens Skanderborg kamp. Aalborg bragte sig foran 24-21 og her faldt vel årets mål indtil videre i herre ligaen, da den stærkt spillende Marcus Mørk bankede bolden forbi en sagesløs målvogter i Aalborg målet. Men det var sidste gang vi var på minus 2 i opgøret og Aalborg trak dygtigt fra de sidste 9 minutter, hvor vi lavede for mange fejl og måtte indkassere for mange nemme Aalborg scoringer.

En af hoved problemerne var alt for mange dårlige indspil til vores 2 stregspillere. De store Aalborg forsvarsspillere stjal gang på gang bolden når vi forsøgte os med indspil og det kom til at koste rigtigt mange angreb uden afslutninger.

Kristoffer Laursen var igen stærkt spillende de første 30 minutter men efter pausen faldt antallet af redninger og Bertram Obling kunne ikke ændre på det faktum i slutningen af kampen.

2 kampe uden point, men til gengæld 2 kampe mod 2 sikre top 6 hold i årets herre liga. På søndag gælder der Lemvig på udebane, som bestemt heller ikke er et let sted at spille, men det er en kamp hvor vi på papiret ikke er oppe imod overmagten. Men inden da har trænerteamet en del nye ting i ærmet der skal rettes på i træningslokalet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Marcus Mørk 8, Jonas Samulesson 5, Mads Kalstrup 3, Morten Balling 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Kristian Bonefeld 2, Lars Skaarup 1, Morten Kirk Olesen 1, Mathias Bitsch 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Sebastian Barthold 7, Magnus Saugstrup 5, Janus Smarason 4, Andreas Holst Jensen 3, Tobias Ellebæk 3, Buster Juul 3, Henrik Mølgaard 2, Omar Ingi Magnusson 1, Mark Strandgaard 1, Jesper Meinby 1.

Website Security Test