Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Odense HC

Webredaktør, udgivet d. 19. september, 2018

Optakt 6. runde, HTH Ligaen, Odense Håndbold – Skanderborg Håndbold, fredag 21/9 kl. 19.30 i Odense idrætshal.

Kampene er siden opstarten kommet som perler på en snor, hvor vi efter denne udebanetur til Odense har en kort kamppause, inden det igen går løs. Det er en kærkommen periode, hvor der er tid til at gøre status på de 6 første kampe, som alle har både hærdet holdet og givet os dyrebare erfaringer, som er vigtige at få med videre.

Før vi kan puste ud, skal vi lige på besøg hos et af de helt store hold igen. I dette opgør venter der en lige så stor mundfuld, som Team Esbjerg var i den seneste kamp. Man må bare sige, at de to hold besidder klassemandskaber, hvor vi mod Odense skal hilse på mange af de danske landsholdsspillere og en international fysik – endnu engang en fed smagsprøve!

Vi lykkedes med mange fornuftige ting mod Esbjerg, og hvis vi kan tage fra Odense med lige så meget i rygsækken, så har vi på det spilmæssige plan fået stort udbytte af de her to kampe. Vi går dog også benhårdt til kampen med en plan om at kaste lidt grus hist og her i Odensemaskinen, så det, som på papiret ligner en let dag på kontoret for Odense, bliver med et par bump og måske mere op ad bakke, end de lige kunne ønske sig!

Vi ønsker dommere, Odense Håndbold og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

Website Security Test