Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nykøbing F kommer igen

Webredaktør, udgivet d. 5. september, 2018

Optakt runde 3, HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Nykøbing Falster Håndbold, torsdag 6/9 kl. 20.30 i Fælledhallen.

Det er ikke mange dage siden, NFH kunne tage en sejr med hjem fra Orangeriet og gå videre i Santander Cuppen. En kamp, hvor vi lykkedes med mange ting, men Johanna Westberg var ustoppelig med 9 scoringer, og samtidig gjorde 6 brændte straffekast ondt værre.

Vi har brugt forberedelsen til at kigge på, hvad vi har succes med, og har set på, hvor vi måske kan drille NFH yderligere.

Det er uden tvivl et klassemandskab, som kommer til Fælleden denne aften, hvilket også deres 10 måls-sejr over Viborg i første spillerunde indikerer. Det er svært at komme uden om, at vi skal holde gevaldigt øje med Johanna Westberg, men samtidig må de justeringer ikke give for meget plads til Kristina Kristensen eller deres stærke højre side med Ayaka Ikehara og Yui Sunami. Der venter en fed udfordring!

Vi ønsker dommere, Nykøbing Falster Håndbold og tilskuere en rigtigt god kamp!

Der er gratis entré til kampen.

v/Kristian Danielsen

Website Security Test