Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første udebanetur for damerne

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2018

Optakt runde 2, HTH Ligaen, TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold, søndag 2/9 kl. 17.00 i Gråkjær Arena Holstebro.

Så er tiden kommet til sæsonens første udebanetur, som også byder på et spændende udebane-dobbeltarrangement med herrerne i Gråkjær Arena Holstebro.

TTH Holstebro er ved at bygge et nyt hold op og har endnu engang sagt farvel til mange store profiler. En af profilerne, som dog er tilbage, er den hollandske bagspiller Inger Smits, som skal vise vejen for de mange unge talenter omkring hende. Vi holder selvfølgelig nøje øje med hende og skal have dæmmet op for både hendes gode fintespil og hopskud. Derudover har Mathilde Hylleberg på højrefløj virkelig startet sæsonen flot og har krydret sine seneste kampe med flotte vip-kombinationer.

Opgøret bliver også en kamp mod de to tidligere Skanderborg- og SHEA-piger Caroline Svarre og Sarah Stougaard – og der spilles derfor om både vigtige point til kontoen, men også om håneretten på flere forskellige områder.

Jeg tror, der venter to meget intense håndboldkampe denne aften, og jeg håber mange grønne vil benytte lejligheden til at drage til Holstebro, og deltage i det enestående scenearie, når dansk håndbolds to eneste klubber med både et dame- og herreligahold krydser klinger!

Vi ønsker dommere, TTH Holstebro og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/ cheftræner Kristian Danielsen

Website Security Test