Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fint spil trods nederlag i Odense

Webredaktør, udgivet d. 23. september, 2018

HTH Ligaen, Odense Håndbold- Skanderborg Håndbold 33-20 (17-12)

Fredag aften i Odense tog et stjernebesat hjemmehold, ja, nærmest et dansk landshold, imod oprykkerne fra Skanderborg. Og med cirka 1600 orangeklædte heppende fans i hallen, var der lagt op til en fin håndboldaften.

Skanderborg kom rigtig godt fra start og førte snart 3-1, men efter syv minutter stod der 3-3. Efter endnu en Odense-scoring tog Skanderborg timeout, hvilket ikke hjalp det store, for Odense fortsatte med at score, og snart stod der 7-3. Skanderborg lod sig dog ikke slå ud og fik hentet nogle mål, ligesom også Anna Kristensen i målet havde nogle gode redninger, så stillingen efter 20 minutter var 11-9 og siden 12-10 med otte minutter igen af halvlegen. Et par fejl i Skanderborgs 7 mod 6-spil betød desværre, at Odense fik nogle lette mål på kontra, og snart var de foran med fire-fem mål. Med et mål fra Skanderborg i sidste sekund gik holdene til pause med stillingen 17-12.

Althea Reinhardt i Odensemålet lukkede ned fra anden halvlegs start, og inden længe havde hjemmeholdet øget føringen og reelt lukket kampen. Derfra stod der også Odense på langt hovedparten af målene, og det gav Odense mulighed for træne forskellige vip-kombinationer, som dog i de fleste tilfælde kræver lidt mere træning.

– Vi fik en fin start. Odense forsøgte at lukke kampen hurtigt ved at presse tempoet og sætte alt ind på kontra, og deres kontramaskine kom da også i gang, men det lykkedes os alligevel at slå tilbage på den flere gange. Men mod et hold af Odenses kaliber koster det, hvis man er det mindste uskarp i bare få situationer – og de får dermed hurtigt opbygget en komfortabel føring. Vi lykkedes med mange ting hist og her, og vi kom faktisk til mange fine chancer, mod et stærkt Odense-forsvar, men brændte så en del på specielt Althea. Selvom vi igen indkasserer et stort nederlag, så synes jeg, vi kom fint fra kampen, og det var fedt at spille i sådan en ramme, udtaler Skanderborg-træner Kristian Danielsen.

Målscorere: Marie Aamand 5, Trine Knudsen 5, Stine Kristensen 3, Stine Holm 3, Sofie Alnor 2, Sofia Deen 1, Mette Brandt 1.

Næste kamp: Lørdag den 6/10 kl. 13.00 mod Randers HK i Fælledhallen, der er gratis entré.

Website Security Test