Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Et vaskeægte lokalopgør

Webredaktør, udgivet d. 10. september, 2018

Optakt HTH Ligaen, Aarhus United – Skanderborg Håndbold, mandag 10/9 kl. 19.30 i Ceres Park, hal 1

Der er et vaskeægte lokalopgør på programmet, når vi drager en smuttur til Aarhus og krydser klinger med pigerne fra Aarhus United. United har fået en flot start på sæsonen, hvor de først var millimeter fra at slå Silkeborg-Voel ud af Santander Cuppen og senest i Stadionhallen tog en flot Viborg-skalp.

Op til denne sæson har United forstærket deres højreback markant, hvor de har fået tilgang af Celine Lundbye Kristiansen. Hun tilføjer United både skudkraft og er yderst vurderingsstærk. Derudover har United hentet den talentfulde U20-landsholdsspillere Helena Elver, som med sine skarpe finter passer fint ind i Uniteds hurtigere spil. Med de to tilgange og en spillerbase, som nu begynder år to, vil jeg vurdere, at United er ”bedst i bunden” og er førsteudfordrer til at banke på i det fine top 8- selskab.

Vi er kommet igennem de sidste tre kampe ganske fornuftig, og jeg synes, vi til hver kamp har formået at lægge et yderligere lag på vores spil. Den udvikling håber jeg, vi kan fortsætte, og så tror jeg, vi kan give United kamp til stregen. Jeg tror, der venter en yderst intens kamp, og jeg håber, mange grønne fans vil bruge deres mandag aften i Stadionhallen, hvor vi har brug for al den støtte, vi kan samle sammen, og samtidig lave en fed stemning omkring dette lokalopgør! Hvis dette er helt umuligt, så vises kampen også på TV2 Sport!

Vi ønsker dommere, Aarhus United og tilskuere en rigtig god kamp!

v/Træner Kristian Danielsen

Website Security Test