Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Det første point er i hus

Webredaktør, udgivet d. 3. september, 2018

Referat HTH Ligaen, TTH Holstebro-Skanderborg Håndbold 23-23 (12-14)

Det var sekunder og et timeoutkort fra at være blevet til en sejr og to point til Skanderborg i Holstebro søndag aften, men damerne måtte nøjes med et enkelt point. Skuffelsen var da også at læse i ansigterne på spillerne, der halvandet minut før slutfløjtet førte med to mål og også havde været foran med to ved pausen.

Men hjemmeholdet ville det anderledes og satte tempo på og fik seks sekunder før tid udlignet til 23-23. Skanderborg løb hurtigt til midten og kastede bolden i et tomt mål til scoring – men desværre havde træner Kristian Danielsen lagt timeoutkortet sekunder forinden, og der stod dermed stadig uafgjort 23-23 med fire sekunder igen. Chancen for en sejr til Skanderborg var til stede, men glippede, da skuddet røg over mål.

Selv om Kristian Danielsen var skuffet umiddelbart efter kampen, var han dog alligevel glad for det ene point.

Det er selvfølgelig super ærgerligt, vi får annulleret den sidste situation, når den nu gik i mål. Men det er da rart at se, at jeg så hurtigt, når det virkelig gælder, kan straffe syv mod seks-spil.

Det var en “must win”-kamp for begge hold. Vi ligger i samme del af rækken og jagter pointene her, og jeg synes, vi på fornemmeste vis tilkæmpede os pointet i en tæt kamp, i en flot TTH-ramme, og oplevede en god stemning fra publikum. Kampen bølgede frem og tilbage, og vi var jo faktisk til dels nede i sækken midtvejs i anden halvleg, men fik kæmpet os tilbage og afsluttede begge halvlege fornuftigt. Vi har været godt med i hver eneste kamp, vi har spillet, og det kan vi tage med videre. Tingene begyndere at hænge mere og mere sammen, og derudover har vi en masse, vi gerne vil udvikle på , så vi fortsætter en opadgående kurve, sagde han.

Og så stod Monika Kongsgaard bare en flot kamp i målet i dag, hvor hun sammen med en god holdpræstation havde en stor andel i det ene point, hvor hun havde flere 100 procents-redninger og i alt stod med en redningsprocent på 42, tilføjer han.

Målscorere: Sidsel Mejlvang 5, Sofie Blichert-Toft 4, Trine Knudsen 4, Stine Holm 4, Sofie Alnor 2, Mette Brandt 2, Marie Aamand 1, Sofie Sletskov 1.

Damerne spiller næste kamp hjemme på Fælleden på torsdag 6. september, hvor det gælder Nykøbing Falster, som Skanderborg for nylig tabte til i Santander Cuppen, men med blot fire mål. Kampen fløjtes i gang kl. 20.30, efter herrernes kamp mod Aalborg, som starter 18.30. Der er fri entré til damernes kamp.

 

Website Security Test