Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Velsmurt kontramaskine fra Holstebro

Webredaktør, udgivet d. 15. august, 2018

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 22-26 (10-12)

For anden dag i træk stod der et hold fra den faste top 5 på programmet i testkamp nummer 5. Efter det flotte resultat mod Aalborg kom Skanderborg dog resultatmæssigt ned på jorden igen, mod et imponerende kynisk Holstebro hold der gav en ægte opvisning i kontraspillets dyder.

Skanderborg gav Marcus Mørk en hviledag efter mange minutter i gårsdagens kamp og TTH var uden den rutinerede Vignir Svavarsson.

Skanderborg kom rigtigt skidt fra start rent afslutningsmæssigt. Spillet på banen var egentligt ganske fint og vi producerede fine chancer, men effektiviteten lod meget tilbage at ønske. En storspillende Simon Gade i TTH-målet pillede fuldstændigt pynten af de grønne skytter og efter 11 minutter var gæsterne foran med komfortable 6-1. Det fik Nick Rasmusen til at forlange kampens første timeout og det hjalp prompte. De næste 3 mål stod der Skanderborg på og herfra var resten af halvlegen ganske lige. Et brændt straffekast efter tid kostede at vi ikke kom på minus et mål og der stod 10-12 på kuben under pausesnakken.

Efter pausen var TTH igen det bedste hold på banen. Vore spillere lavede for mange tekniske fejl og man må lette på hatten over den kynisme som TTH spiller med når vi taler fejl og brændte afslutninger. Der går sjældent mere end 3-4 sekunder før en af de lynhurtige fløje har scoret i den anden ende. Vi kom op på det største antal tekniske fejl i de 5 testkampe vi har spillet indtil videre, og det må siges at være den forkerte dag at toppe den liste. TTH fik udbygget føringen til 4-5 mål og nærmere end minus 3 ved 19-22 kom vi aldrig.

På trods af nederlaget var cheftræneren dog ved godt mod efter kampen.

Vi møder jo et fremragende kontrahold som straffer alle vores fejl og brændte afslutninger, og der var rigtigt mange af begge typer. Vi får en dårlig start fordi vi ikke scorer på vores store chancer og fra 1-6 spiller vi jo i princippet lige op med Holstebro resten af kampen. Vi skifter stadig rigtigt meget ud og det giver selvfølgeligt lidt usikkerhed i perioder, men det var en god læring at se hvor effektivt TTH var i stand til at profitere af vores fejl. Jeg noterer mig også nogle meget fine ting fra kampen, hvor Kristoffer Laursen igen står på det niveau vi får brug for når turneringen starter om kort tid. Det var også glædeligt at se en 2. halvleg fra Mathias Bitsch som var meget opløftende. Jeg har fået mange brugbare ting med fra dagens kamp og nu har vi kun 2 kampe tilbage i Sverige inden det bliver alvor mod Skjern på næste onsdag.

Holdet drager i nat til Sverige hvor der spilles de sidste 2 testkampe mod hhv Halden og Skövde fredag og lørdag. På onsdag gælder det pokal kampen i Santander Cup mod de Danske Mestre fra Skjern Håndbold. Der er fri entre til dobbeltstævnet hvor Damerne møder NFH. 

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Bitsch 5, Cornelius Kragh 4, Morten Balling 4, Morten Kirk Olesen 4, Lars Skaarup 1, Frederik Iversen 1, Jonas Samuelsson 1, Mike Haack 1, Mads Kalstrup 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Mikkel Sandholm 4, Kay Smits 3, Jonas Porup 3, Kasper Kildelund 3, Peter Balling 3, Magnus Bramming 3, Thomas Damgaard 2, Lars Mousing 2, Viktor Östlund 2, Jonathan Würth 1.

Website Security Test