Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr ude over Aalborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 14. august, 2018

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 26-28 (11-13)

For få dage siden stod poporkestret Infernal på scenen på Smukfest og sang ”From Paris to Berlin” men for landsholdsspiller Henrik Møllgaard hed dagens vers ”From Paris to Vodskov” hvor han sammen med sit nye mandskab fra Aalborg Håndbold tog imod de grønne fra Skanderborg Håndbold. Den tårnhøje landsholdsspiller er udset som styrmand i begge ender på et Aalborg mandskab, som i dag måtte stille til start uden Rene Antonsen og nytilkomne Knud Ronau. Og det var fra kampens start tydeligt at det er en lidt anden liga rent fysisk som Henrik Møllgaard kommer fra. Der blev uddelt nogle rigtige ”herrer tacklinger” fra første minut, hvoraf en del nok ikke kommer til at gå helt ubemærket hen når den Danske liga skydes i gang om få uger. Den nye forsvarsstyrmand kunne dog ikke forhindre at Skanderborg fra start bragte sig i føring og hurtigt bragte sig foran 3-1. Hjemmeholdet havde det svært i den offensive del hvor Skanderborg holdet igen dækkede rigtigt fint op i store perioder. Mens det i sidste testkamp var Bertram Obling der stod godt, var det i dag Kristoffer Laursen der vogtede buret og det gjorde han rigtigt godt, og han tog sig af rigtigt mange afslutninger. Midtvejs var stillingen 8-4 og efter 25 minutter var Skanderborg i front 12-8. Aalborg sluttede dog godt af og kunne reducere til 9-11 til pausen.

Efter pausen var billedet det samme. Skanderborg udbyggede hurtigt føringen til 4-5 mål og midtvejs var vi i front med 25-21. Her trådte hjemmeholdets Tobias Ellebæk i karakter og med 4 mål på få minutter, det ene flottere end det andet, holdt han nærmest ene mand Aalborg inde i kampen. Efter 52 minutter fik Skanderborg 2 udvisninger indenfor få sekunder, og det var hjemmeholdets mulighed for at komme tilbage i kampen, og den mulighed tog de rødblusede imod. På 3 minutter var der udlignet til 26-26 og der faldt naturlig nok en timeout fra Nick Rasmussen få sekunder efter udligningen.

De resterende 5 minutter holdt Skanderborg i lighed med tidligere testkampe hovederne kolde og kunne ændre 26-26 til 28-26 og dermed endnu en opstarts sejr. Det virker som om at The Green Gunmen anno 2018/2019 har mere is i maven end det har været tilfældet de senere år, og en egenskab som holdet meget gerne må holde fast i når de vigtige kampe starter om kun en uge.

Resultater skal man ikke lægge så meget vægt på endnu, men det er godt at se at holdet formår at stå sammen når det spidser til i afslutningerne og uanset om det er testkampe så giver det en god tro på holdet at vi også vinder nogle kampe. Idag var det mod en ganske kompetent modstander der med garanti ender i top 6 i ligaen.

Cheftræner Nick Rasmussen var også godt tilfreds efter kampen.

Det var en rigtig fin testkamp og jeg hæfter mig mest ved at vi har en meget stor bredde på vores hold i denne sæson. Vi skifter meget ud og alle byder flot ind på alle pladser. Alle 4 fløjspillere spiller en halvleg og gør det alle godt og det lover godt for denne sæson. Vi arbejder stadig med mange forskellige sammensætninger i bagkæden og vi bliver bedre og bedre for hver gang vi er sammen. Jeg er også godt tilfreds med at vi er kloge nok til at vinde matchen til sidst, efter vi kom lidt i modvind og Aalborg fik et godt momentum. Drengene skal have ros for at lukke ned de sidste 5 minutter og sikre sejren, selvom vi er med på at det stadig er testkampe, så spiller begge hold jo selvfølgeligt for at vinde alligevel.        

Der er allerede ny testkamp i morgen onsdag kl. 17.00 i Fælledhallen kl. 17.00. Der er gratis entre.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Marcus Mørk 6, Mads Kalstrup 4, Jonas Samuelsson 3, Morten Balling 3 (2), Mathias Bitsch 3, Mike Haack 2, Cornelius Kragh 2, Morten Kirk Olesen 2, Mathias Smed 1, Kristian Bonefeld 1, Lars Skaarup 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Buster Juul 7 (6), Magnus Saugstrup 5, Tobias Ellebæk 4, Mark Strandgaard 3, Omar Ingi Magnusson 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 1, Andreas Holst 1, Janus Smarason 1.

Website Security Test