Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Sønderjyske i test 3

Webredaktør, udgivet d. 7. august, 2018

Skanderborg Håndbold – Sønderjyske 25-23 (10-9)

Test nummer 3 stod tirsdag aften i Stjær Hallen mod Sønderjyske. Et hold som også har skiftet flittigt ud til den kommende sæson og en god målestok mod vore egne da vi i sidste sæson endte på præcis samme pointantal som Sønderjyderne.

Det endte med en 2 måls sejr til Skanderborg, men kigger man væk fra selve resultatet af kampen som ikke er det vigtigste i denne fase, så leverede vores nye hold en ganske flot præstation på flere parametre. Den grønne defensiv er ved at være indstillet på turneringsstart og det er ganske imponerende hvor hurtigt trænerteamet har fået skruet et godt defensivt fundament sammen. Vi dækkede fremragende op de første 25 minutter hvor Sønderjyske kun formåede at passere Bertram Obling 5 gange, og selvom niveauet ikke kunne holdes på helt samme niveau i alle 60 minutter, så var det bestemt godkendt.

 Angrebsmæssigt spillede vi også en meget flot 1. halvleg og tilspillede os til langt mere end de 10 mål vi fik sat ind bag en yderst velspillende Thorsten Fries i gæsternes mål. Det var til gengæld ikke imponerende hvad vi formåede at konvertere fra åben chance til mål. Det var nærmest dumpekarakter i effektivitet og scoringsprocenter men til gengæld kan trænerteamet glæde sig over at vi allerede formår at skabe så mange gode chancer mod et så stærkt fysisk forsvar som Sønderjyskes. Havde effektiviteten bare været på normalt niveau så havde vi ført komfortabelt ved pausen, men der stod kun 10-9 hvilket ikke var et helt retvisende billede af de første 30 minutter.

Efter pausen ændrede kampen karakter. Gæsterne kom flyvende ud fra omklædningsrummet og de første 15 minutter var det nu Sønderjyske der var i front med 1-2 mål. Cornelius Kragh måtte efter få minutter udgå med et flækket øjenbryn men de resterende 5 bagspillere kæmpede ufortrødent videre. Kampen tog lidt til i hårdhed efter pausen og det kostede en del udvisninger til begge hold. Med 10 minutter tilbage var Skanderborg tilbage i føring 21-19 og på hård fight tilsat nogle kløgtige undertals aktioner, holdt vi føringen kampen ud og kunne glæde os over en sejr over en af de mange konkurrenter til den 8. plads som der bliver voldsom kamp om i den kommende sæson.

Mest iøjnefaldende Sønderjyske spillere var Thorsten Fries i målet før pausen og Chris Jørgensen som vort forsvar havde de største kvaler med. Der var debut til Lars Skaarup på venstre fløj, som var klar til at spille sine første 30 minutter i Skanderborg trøjen efter en skade har drillet i opstarten.

Endnu en god testkamp for Nick Rasmussens tropper, der onsdag skifter håndboldtrøjerne ud med forklæder og står for servering af Boller i Karry m.v. i ungdomsafdelingens bod på Sølunds indgangen fra 16.30 til 04.00 – så kig endeligt forbi og få en håndboldsnak og en bid mad.

Slutteligt skal der lyde en stor tak til Stjær Hallen og vore gode venner fra Stjær Håndbold for et veltilrettelagt arrangement. Det er dejligt at komme ud i kommunens haller og mærke den gode stemning blandt håndboldfolket.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 6, Marcus Mørk 6, Jonas Samuelsson 2, Cornelius Kragh 2, Mathias Bitsch 2, Frederik Iversen 1, Lars Skaarup 1, Mike Haack 1, Morten Kirk Olesen 1, Kristian Bonefeldt 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Bertram Obling 1.

Målscorer Sønderjyske:

Chris Jørgensen 7, Oliver Eggert 3, Alexander Hansen 3, Christian Jensen 3, Aaron Mensing 2, Frederik Ladefoged 2, Mikkel Hansen 1, Martin Kjærgaard 1, Frederik Børm 1, Mikkel Møller 1.

Website Security Test