Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Så lyder startskuddet til HTH ligaen

Webredaktør, udgivet d. 28. august, 2018

Optakt HTH Ligaen, Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM, onsdag 29/8 kl. 19.30 i Fælledhallen.

Så lyder startskuddet til første turneringskamp og starten på en tætpakket kampperiode. Vi skal i dagens opgør byde velkommen til gæsterne fra Silkeborg-Voel KFUM, som kommer hertil med en række nye profiler i truppen.

De tre store profiler Jette Hansen, Stine Skogrand og Anna Sophie Okkels er gledet ud truppen og er blevet erstattet af profiler som Jane Schumacher, Susann Müller og en række unge talenter. De bliver også et gensyn med den tidligere Skanderborgskytte Othilia Christensen.

Vi mødte senest Silkeborg i pokalturneringen sidste år, hvor vi fik en større lektion i kontraspil på højt niveau – netop kontraspillet er Silkeborg utrolig gode til at udnytte, og det bliver afgørende, at vi med alle midler forsøger at afvæbne dem dette våben. Specielt skal vi holde øje med nummer 9 – Sofie Bæk, som virkelig driver holdet frem.

Silkeborg er uden tvivl en kraftig bejler til top 8 og har formentlig også en ambition om at avancere sidste sæsons 7. plads i grundspillet. De skal dog ikke forvente en let turneringsstart her på Fælleden, og vi går ind til kampen med en stærk tro på egne evner og kollektivet!

Vi ønsker dommere, Silkeborgmandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/Kristian Danielsen

Der er gratis entré!

 

Website Security Test