Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Santander Cup 1/8-finaler, Skanderborg Håndbold – NFH

Webredaktør, udgivet d. 21. august, 2018

Optakt Santander Cup 1/8-finaler, Skanderborg Håndbold – NFH, onsdag 22/8 kl. 17.30 på Fælleden.

Hvilket startskud til en ny sæson i Skanderborg Håndbold med et dobbelt 1/8-finalearrangement, hvor vi i damekampen skal byde velkommen til dagens modstandere fra Nykøbing Falster Håndbold.

I sidste sæson var gæsterne marginaler fra at spille sig i semifinalerne og gjorde desuden en rigtig flot figur i Champions League. Der venter derfor en modstander fra øverste hylde, og selvom vi godt ved, der kan være et stykke til overraskelsen, så glæder vi os til at blive testet af mod et topligahold og et tempofyldt spil!

Nykøbings omdrejningspunk er uden tvivl Kristina ”Mulle” Kristiansen, som altid er sprudlende, men jeg glæder mig personligt meget til at se de to meget spændende profiler, de har hentet til deres højre back. Den ene er den lynhurtige Yui Subami, som tog alle med storm til den seneste slutrunde med Japan, og så har de ligeledes hentet det unge hollandske stortalent Dinoe Housheer. Dinoe spillede et utroligt flot U20-mesterskab og viste en bred palet af kompetencer, og jeg vil mene, hun på sigt har potentiale til at kunne blive rigtig god og bliver spændende at følge.

Vi kommer lige fra en rigtig god træningslejr hos Sønderjyske, og denne kamp bliver en vigtig indikator på, hvor langt vi er i ligaforberedelsen. Vi bliver hårdt testet i den her periode, og vi skal bruge denne kamp og den kommende træningsturnering i Tyskland til både at tilvænne os et højt spilletempo, høste vigtig erfaring i forhold til, hvor vi skal sætte ind til træning, og hvordan vi reagerer i stor modgang.

Vi har glædet os længe og er spændte på at se, hvor mange parametre vi kan udfordre Nykøbing på – måske er det nok til en lille overraskelse?

Vi ønsker dommere, Nykøbing Falster Håndbold og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/cheftræner Kristian Danielsen

 

Website Security Test