Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gode lærepenge i første ligakamp

Webredaktør, udgivet d. 30. august, 2018

Dameliga, Skanderborg Håndbold-Silkeborg Voel KFUM 23-27- (12-15)

Med en lille smule mere kynisme kunne Skanderborgs damer måske have leveret en overraskelse i sæsonens første ligakamp, da Silkeborg var på besøg onsdag aften i Fælledhallen.

Hjemmeholdet kom fint fra start og førte 4-3 efter godt syv minutter, men så løb de ind i en af de to større scoringspauser i kampen. Imens scorede gæsterne videre, og snart stod der 4-10. Otte minutter gik, før Skanderborg igen begyndte at sætte mål ind. Selv om Silkeborg-Voel kom på både 7-12 og 8-13, lykkedes det dog alligevel Skanderborg at komme igen og pynte på pausestillingen, som lød på 12-15.

Fra starten af anden halvleg viste pigerne den vante gejst og udstråling, og det resulterede da også i fint spil, og snart stod der 17-17. Men igen gik der måltørke i den for hjemmeholdet. Denne gang i godt ni minutter, og så var Silkeborg-Voel foran 17-21. Efter en Skanderborgtimeout halvvejs i halvlegen halede hjemmeholdet dog overraskende atter ind på gæsterne og kom helt tæt på – 20-21 – i det 17. minut.

Vi havde et par gange i anden halvleg, hvor vi kæmpede os tilbage, men manglede kynisme i et par afgørende situationer. Jeg synes ikke, vi spillemæssigt rammer en toppræstation over hele linjen – og det var præmissen, hvis vi skulle have drillet Silkeborg yderligere. De gange, vi kom tilbage i kampen, var der stadig lang tid tilbage, og Silkeborg kom ikke ud, hvor de mistede kontrollen. Men ellers var der god fight i anden halvleg, og det var vigtigt, at vi i flere momenter fik kæmpet os tilbage, det gav gode lærepenge, siger Skanderborgtræner Kristian Danielsen.

Skanderborgs ligadamer spiller allerede kamp igen på søndag, når de sammen med ligaherrerne drager til TTH Holstebro, hvor damerne spiller kl. 17, mens herrerne går på banen kl. 18.30.

Næste hjemmekamp for damernes vedkommende spilledes torsdag 6. september mod Nykøbing Falster Håndbold, som er tilbage i Skanderborg, hvor de for nylig sejrede i Santander Cuppens ottende runde. Dette er også et dobbeltarrangement med herrerne.

Målscorere Skanderborg: Sidsel Mejlvang 5, Trine Knudsen 5, Mette Brandt 4, Sofie Blichert-Toft 3, Sofie Alnor 2, Melanie Fuglsbjerg 2, Stine Holm 1, Stine Kristensen 1.

Website Security Test