Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

God test trods nederlag i Stavtrup

Webredaktør, udgivet d. 3. august, 2018

Århus Håndbold – Skanderborg Håndbold 23-21 (14-10)

Sæsonens anden testkamp stod mod vores gode naboer fra Århus Håndbold, og blev spillet i Stavtrup fredag aften. Det blev en meget målfattig affære i en kamp med mange fejl og mange brændte chancer.

Efter en lige start trak Århus fra og kom foran 8-4 efter 12 minutter og den føring beholdt hjemmeholdet helt frem til pausen, vor stillingen var 14-10 til Erik Vejes tropper. I modsætning til sæsonens første testkamp mod Mors-Thy, indsneg der sig lidt rigeligt med tekniske fejl men frem for alt blev der brændt alt for meget på de velspillende Århus målmænd. Defensivt var 1. halvleg ikke noget at råbe hurra for, og det blev ikke bedre af at forsvarsgeneral Mathias Smed måtte udgå midt i halvlegen efter 2 hårde tacklinger i hovedregionen. Smed kom ikke ind mere i dagens kamp men efter pausen vendte det defensive billede heldigvis. Mads Kalstrup og Kristian Bonefeld fik samlet trådene og efter pausen lukkede vi kun 9 mål ind.

Offensivt fandt vi aldrig helt et niveau som vi kunne være tilfredse med, men trænertrioen forsøgte også rigtigt mange forskellige konstellationer af i den målgivende ende i dagens opgør.

Århus fastholdt føringen igennem hele kampen, som sluttede med en 2 måls sejr til sidste sæsons nummer 8 fra smilets by.

Cheftræner Nick Rasmussen var efter kampen godt tilfreds med udbyttet af testkampen.

”Defensivt er jeg rigtigt godt tilfreds med det niveau som vi fandt frem efter pausen. Mads Kalstrup og Kristian Bonefeld fik virkeligt vist t de bliver et brugbart makkerpar i vores midterforsvar, men før pausen dækkede vi til gengæld rigtigt skidt op. Defensiven bliver nøglen for sæsonen 18/19 for vores mandskab, og med det jeg så efter pausen er jeg fuld af fortrøstning på den front. Offensivt eksperimenterer vi rigtigt meget i dag og vi fandt aldrig rigtigt frem til noget der virkede. Vi manglede frem for alt skarphed og vi brænder rigtigt mange frie chancer, blandt andet 4 straffekast. Den ende af banen er jeg nu ikke så nervøs for, vi skal nok komme til at laveflere mål end vi gjorde i sidste sæson. Vi har 6 fuldgode bagspillere og i denne fase skal vi prøve alle opstillinger af for at finde det vi vil satse på når sæsonen går i gang. Alt i alt en rigtig god test for vores nye hold og vi fik mange gode svar på hvad vi skal arbejde videre med i træningslokalet”

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Cornelius Kragh 4, Mathias Bitsch 4, Jonas Samuelsson 3, Mike Haack 2, Morten Balling 2, Morten Kirk Olesen 2, Marcus Mørk 1, Kristian Bonefeld 1, Mads Kalstrup 1, Bertram Obling 1.

Website Security Test